Πολάκης για υπόθεση Φλώρου: Κυρώσεις για όσους υπέγραψαν πλαστές γνωματεύσεις

Για την υπόθεση Φλώρου μίλησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο των εγκαινίων στην 4η και 5η ΤΟΜΥ Χαριλάου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

 «Αυτό που έγινε ήταν πρόκληση για όλη την κοινωνία. Ένας απατεώνας, ο οποίος καταχράστηκε 250 εκατ. μαζί με ένα συνέταιρο του και ποιος ξέρει ποιους άλλους από πίσω γιατί αρχίζουν να αποκαλύπτονται και αυτοί γιατί φαίνεται τώρα ότι ο ανιψιός του Μητσοτάκη ήταν ο δικηγόρος που του έστηνε τις offshore  για να κουβαλάν τα λεφτά στο εξωτερικό. Είναι προφανές αυτή η ιστορία στήθηκε με αντάλλαγμα. Δεν είναι δυνατόν να δίνουμε υπνική άπνοια σε ένα 39χρονο με πλαστή μελέτη ύπνου, με μια ανύπαρκτη σπιρομέτρηση», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη θα γίνει μια «ΕΔΕ επί του επιστημονικού κομματιού. Να είστε σίγουροι ότι αυτοί οι άνθρωποι που υπέγραψαν αυτό το πράγμα θα γίνει ότι πρέπει να γίνει με το νόμιμο τρόπο».

«Επειδή υπάρχουν κάποιες γνωματεύσεις από ιδιώτες θα πρέπει να κινηθεί και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Ο λαλίστατος κ. Πατούλης καμία βδομάδα τώρα έχει καταπιεί την γλώσσα του. Χθες που βγήκαν τα πλαστή άρχισε να ζητάει τα στοιχεία κλπ», τόνισε.

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα