Ενθαρρυντικά νέα για την 7χρονη από τη Μολδαβία: Ξυπνάει μετά το τροχαίο

Ενθαρρυντικά νέα για την 7χρονη από τη Μολδαβία: Ξυπνάει μετά το τροχαίο

Σταδιακή ανάρρωση και επαφή με το περιβάλλον

Ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 7χρονης από τη Μολδαβία, που αποτελεί τη μοναδική επιζήσασα του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου–Αγίου Νικολάου, κοντά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Στο συγκεκριμένο δυστύχημα, το όχημα στο οποίο βρισκόταν η οικογένεια της 7χρονης συγκρούστηκε με βυτιοφόρο, με αποτέλεσμα να χάσει τους γονείς της και τη μόλις έξι μηνών αδελφή της.

Η μικρή παρέμεινε διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αλλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δείχνει να «ξυπνά» σταδιακά. Οι γιατροί έχουν μειώσει τη φαρμακευτική αγωγή της και αν η θετική πορεία της υγείας της συνεχιστεί, αναμένεται να προχωρήσουν στην πλήρη αποσωλήνωσή της.

Προς το παρόν, το κορίτσι έχει επαφή με το περιβάλλον, γεγονός που υποδηλώνει ότι η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται θετικά.

Διαβάστε ακόμα

Δείτε ακόμα