Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση: Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους

Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση: Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους

Η διαίσθηση είναι ένα μυστηριώδες, ισχυρό και παράξενο πράγμα. Ακόμα κι αν η λογική δείχνει προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η διαίσθηση μπορεί να οδηγεί προς μια άλλη, που απλά δεν μπορείς να αγνοήσεις. Ακόμα κι αν όλοι αποκαλούν «μη ρεαλιστικό» αυτό που σου λέει το ένστικτό σου, εσύ ξέρεις ότι πρέπει να προχωρήσεις σύμφωνα με αυτό.

Μερικές φορές η διαίσθηση μάς δείχνει κάτι που κανείς άλλος δεν ξέρει. Αν και όλοι βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις, ορισμένοι έχουν μια πιο έντονη σύνδεση με το υποσυνείδητό τους, από άλλους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ζώδια που έχουν την ισχυρότερη διαίσθηση από όλα τα υπόλοιπα και αποφασίζουν πάντα με το ένστικτό τους.

Καρκίνος

Όταν όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν σκληρά να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους κάπου ένας Καρκίνος γελά. Ή κλαίει. Ο Καρκίνος καταφέρνει να δει απευθείας μέσα από την επιφάνεια. Άλλωστε, ο Καρκίνος παίρνει τη δύναμή του από τη Σελήνη, που κυβερνά τα συναισθήματα, συνειδητά και μη. Το να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει, είναι αυτό που πραγματικά ξέρει να κάνει. Μπορεί να αντιληφθεί ποιος έχει τις καλύτερες προθέσεις και ποιος τις χειρότερες, με μια σχεδόν υπερφυσική ευκολία. Εάν ένας Καρκίνος σε εμπιστεύεται, είναι επειδή γνωρίζει μέσα από την καρδιά του ότι μπορεί.

Ζυγός

Ένας Ζυγός βλέπει τα πράγματα χωρίς προκατάληψη, γι’ αυτό η διαίσθησή του είναι πολύ ακριβής και αξιόπιστη. Όντας το απόλυτο ζώδιο της κρίσης και της ισορροπίας, μπορεί να δει  μια κατάσταση αμερόληπτα και χωρίς προκαταλήψεις. Η σκοπιά ενός Ζυγού δεν θολώνει από τις δικές του απόψεις. Με άλλα λόγια, μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ αυτού που θέλουν να πιστεύουν και αυτού που ισχύει. Η διαίσθηση ενός Ζυγού τον βοηθά να πλοηγηθεί στις συγκρούσεις και να ελίσσεται στις κοινωνικές καταστάσεις σαν πρωταθλητής.

Σκορπιός

Όταν ένας Σκορπιός κοιτάζει στα μάτια σου, είναι σχεδόν σαν να κοιτάζει κατευθείαν στην ψυχή σου. Έτσι η διαίσθησή του, είναι μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις του. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να αποφεύγουν την αλήθεια, ένας Σκορπιός είναι προγραμματισμένος να την αναζητά συνεχώς. Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του σκότους και της μεταμόρφωσης, που είναι ένας από τους πιο μυστικιστικούς πλανήτες όλων. Πράγμα που διευκολύνει τους εκπροσώπους του ζωδίου, να παραμερίζουν τη λογική, και να εμπιστεύονται τυφλά το ένστικτό τους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια του νερού και μπορούν να δεχτούν ακόμη και τις πιο ανεπαίσθητες ψυχολογικές δονήσεις. Ξέρουν ότι κάτι δεν πάει καλά πριν το συνειδητοποιήσει οποιοσδήποτε άλλος. Οι Ιχθύες συνδέοντα με τον 12ο οίκο της πνευματικότητας, ενώ κυβερνήτης τους είναι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτη των ονείρων. Γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η αλήθεια είναι συχνά πολύ πιο μυστηριώδης απ’ ό,τι φαίνεται. Ευτυχώς, η διαίσθησή τους σχεδόν πάντα το επιβεβαιώνει. Η αλήθεια, μπορεί να τους έρθει ακόμη και μέσα από ένα όνειρο.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα