Αυτοί είναι οι 3 βασικοί λόγοι που οι άντρες δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα πια

Αυτοί είναι οι 3 βασικοί λόγοι που οι άντρες δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα πια

Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο συχνά ακούμε από ελεύθερες γυναίκες πως δεν μπορούν να βρουν έναν αξιόλογο άντρα να δημιουργήσουν μια σοβαρή σχέση. Είναι γεγονός πλέον πως οι άντρες δεν ερωτεύονται με την ίδια ευκολία που το έκαναν παλαιότερα και δεν δημιουργούν εύκολα σχέσεις ζωής. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δες τους παρακάτω 3 λόγους!

1. Πλέον όταν ξεκινάει μια γνωριμία στις περισσότερες περιπτώσεις το σεξ συμβαίνει υπερβολικά νωρίς. Έτσι αντί να περάσει τον χρόνο του ο άντρας στο να σε γνωρίσει, προτιμάει να κάνει…άλλα πράγματα μαζί σου. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν πρέπει να συμβαίνει το σεξ πολύ γρήγορα. Αν περάσετε πρώτα από τη φάση της γνωριμίας θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να ζήσετε έναν δυνατό έρωτα.

2. Πολλές γυναίκες δεν έχουν την υπομονή να κάτσουν σε μια σχέση που νιώθουν ότι τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θα ήθελαν. Όμως ο έρωτας είναι κάτι που δεν έρχεται σε όλους τους ανθρώπους την ίδια στιγμή. Πολλοί άντρες θέλουν να περάσουν αρκετό χρόνο με μια γυναίκα μέχρι να αναπτύξουν συναισθήματα. Εσύ λοιπόν καλείσαι να κάνεις υπομονή ώστε να του δώσεις την ευκαιρία να σε ερωτευτεί σιγά σιγά!

3. Για έναν άντρα είναι πολύ πιο εύκολο να ερωτευτεί μια φίλη του και γι’αυτό είναι σημαντικό να του προσφέρεις τη φιλία σου. Πολλές γυναίκες φοβούνται να το κάνουν αυτό αλλά δεν θα έπρεπε. Δώσε του το περιθώριο να σε γνωρίσει καλά, ρίξε λίγο τις άμυνές σου και να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας. Περάστε χρόνο μαζί, κάντε ό,τι θα κάνατε και με τις φίλες σας. Πηγαίντε ένα ταξίδι, παίξτε ένα επιτραπέζιο, περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί και όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά.

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα