3 tips για να κάνεις τη νέα σου σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια!

3 tips για να κάνεις τη νέα σου σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια!

Σχέσεις χωρίς διάρκεια! Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και πιάνουν τους εαυτούς τους να μπλέκουν συνεχώς σε καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον.

Κι όμως υπάρχουν σύμφωνα με το faysbook.gr, κάποια tips που αξίζει να ακολουθήσεις ώστε καταφέρεις να φτιάξεις μια σχέση που θα βασίζεται σε πιο γερά θεμέλια. Δες παρακάτω 3 από αυτά που θα σε κάνουν να έχεις περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο ξεκίνημα κάθε νέας σχέσης.

1. Προσπάθησε να μην χαθείς μέσα στη φαντασία σου

Όταν γνωρίζουμε έναν νέο άνθρωπο πολλές φορές τείνουμε να νιώθουμε τόσο ενθουσιασμένες που ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια και να ονειρευόμαστε συνεχώς πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή σχέση.

Αν νιώθεις χημεία με αυτόν που έχεις απέναντί σου μην αφήσεις την κατάσταση να ξεφύγει με τις φαντασιώσεις σου. Προσπάθησε να πατάς γερά στη γη και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να τον γνωρίσεις καλά και να καταλάβεις τι θέλει και αυτός από σένα.

2. Χτίσε μια φιλία

Αν προσπαθήσεις να τον αποπλανήσεις από το πρώτο ραντεβού μπορεί και να τα καταφέρεις. Αυτό όμως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα υπάρξει και δεύτερο. Γι’ αυτό δώσε βάση στο να δημιουργήσεις μια όμορφη φιλία με γερά θεμέλια.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων που τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά, θα έχεις κερδίσει σίγουρα ένα φίλο. Και αυτό είναι εξίσου σημαντικό, έτσι δεν είναι;

3. Συμπεριφέρσου σαν να είναι οικογένεια

Αυτό καλό θα ήταν να μην το κάνεις από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό μπορείς να γνωρίσεις τον νέο σου σύντροφο σε φίλους, γονείς και αδέρφια ώστε να τον κάνεις και αυτόν να νιώσει σαν να είναι μέλος της καθημερινότητας και της ζωής σου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα