Ημέρες κορονοϊού: Εσείς ξέρετε τι είναι τον Zumping

Ημέρες κορονοϊού: Εσείς ξέρετε τι είναι τον Zumping

Το Zumping έχει γίνει πλέον ο νέος όρος για τις σχέσεις. Και με αυτό εννοούμε πως οι περισσότεροι χωρισμοί γίνονται μέσω της εφαρμογής zoom, καθώς η κοινωνική αποστασιοποίηση καθιστά δύσκολο τις κανονικές επαφές.

Η πανδημία του κορωνοϊού και η καραντίνα σημαίνει ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέους τρόπους. Η εργασία γίνεται από τον καναπέ και όχι από το γραφείο. Ένα ποτό στο μπαρ έχει αντικατασταθεί με μια μπύρα στο μπαλκόνι ή στο σαλόνι. Τα ραντεβού πλέον γίνονται μέσω βιντεοκλίσης - και το ίδιο ισχύει και για τον τερματισμό των σχέσεων.

Η καραντίνα αποτελεί τώρα την ιδανική στιγμή για να τερματίσει κάποιος τη σχέση του με ένα απλό κείμενο ή με μια μόνο βιντεοκλήση. Πλέον μπορείτε να ζητήσετε κάνοντας zumping και να χαλαρώσετε στο σπίτι, γνωρίζοντας ότι για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες, δεν πρόκειται να συναντήσετε στο δρόμο τον πρώην σύντροφό σας.

Πώς θα βοηθήσετε τη σχέση σας να επιβιώσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Το πρόσωπο με πρόσωπο ήταν ανέκαθεν ο πιο ευγενικός τρόπος για να χωρίσετε με κάποιον. Είναι η μέθοδος που θεωρείται πολύ πιο αξιοπρεπής σε σχέση με ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα. Ο πιο σωστός τρόπος – εάν υπάρχει- χωρισμού είναι να αντιμετωπίζετε τον άλλον από κοντά, θέτοντας τις κατάλληλες ερωτήσεις. Το Zumping έχει αντικαταστήσει τη φυσική επαφή κατά τη διάρκεια της πανδημίας και αποτελεί πλέον τον  πιο ευγενικό και σεβαστό τρόπο για να τερματίσετε μια σχέση.

Παρόλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε πως εφαρμογή zoom, η οποία έχει γίνει μαζικά δημοφιλής κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έχει βρεθεί ότι είναι ευάλωτη σε κατασκοπεία, με χιλιάδες ιδιωτικές κλήσεις να καταγράφονται και να εκτίθενται στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα