Θάνος Ασκητής: Ο κορονοϊός σκοτώνει το σeξ όσων έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις

Θάνος Ασκητής: Ο κορονοϊός σκοτώνει το σeξ όσων έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις

 Για τη σεξουαλική επαφή συμπεριφορά στην εποχή του κορονοϊού μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Θάνος Ασκητής, επισημαίνοντας πως σκοτώνει το σεξ όσων έχουν εξωσυζυγικές ή ευκαιριακές σεξουαλικές επαφές.

«Στη σταθερή μας μονογαμία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» τόνισε και απάντησε σε όσους συστήνουν το ζευγάρι να κοιμάται ξεχωριστά χαρακτηρίζοντας κάτι τέτοιο υπερβολική αντίδραση.

«Το ζευγάρι που δοκιμάζεται συναισθηματικά και μέσα στον φόβο πρέπει να καταλάβει πως η συντροφικότητα είναι η καλύτερη θεραπεία» είπε ο Θάνος Ασκητής μιλώντας στην ΕΡΤ. «Η ψυχολογία πρέπει να μείνει σταθερή και ζωντανή και ο καθένας από εμάς να κρατήσει τον εαυτό του δυνατό σε μια δυναμική που η σχέση ζητάει», δήλωσε ο ψυχίατρος - νευρολόγος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας.

«Βεβαίως θα υπάρξουν φορτίσεις και συγκρούσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας και της προσωπικής ελευθερίας», εξήγησε ο σεξολόγος και παράλληλα συμπλήρωσε:

«Το εγώ μας πρέπει να παραμείνει σταθερό στη σκέψη του και να συνδέεται με τον σύντροφο μας. Αυτοί που βιώνουν το άγχος είναι όσοι δεν μένουν μαζί και νιώθουν την απομόνωση και τον φόβο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα