Ξύπνησε κατά τη διάρκεια αγρυπνίας μέσα στο φέρετρο και άρχισε να το χτυπάει

Ξύπνησε κατά τη διάρκεια αγρυπνίας μέσα στο φέρετρο και άρχισε να το χτυπάει

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου δείχνει τη στιγμή που η Μοντόγια διασώθηκε από ένα φέρετρο αφού είχε κολλήσει μέσα για πάνω από τέσσερις ώρες.
 
Μία 76χρονη που είχε κηρυχτεί νεκρή παραλίγο να προκαλέσει... συγκοπή στους συγγενείς της όταν ξύπνησε κατά τη διάρκεια αγρυπνίας και άρχισε να χτυπάει το φέρετρο. 

Το περιστατικό συνέβη στον Ισημερινό και μόλις οι συγγενείς διαπίστωσαν πως η 76χρονη Μπέλα Μοντόγια ήταν ζωντανή τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης Μπαμπαχόγιο.

«Μας τρόμαξε όλους», είπε ο γιος της 76χρονης Ζιλμπέρτο Μπάρμπερα. Η κατάσταση της 76χρονης είναι κρίσιμη ενώ το υπουργείο Υγείας του Ισημερινού έχει ξεκινήσει έρευνα για τους γιατρούς που την ανακήρυξαν νεκρή. 

Η Μπέλα Moντόγια είχε αρχικά εισαχθεί στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιοπνευμονική ανακοπή, και όταν δεν ανταποκρίθηκε στην ανάνηψη, ένας γιατρός που εφημέρευε κήρυξε τον θάνατό της, ανέφερε το υπουργείο.

 
Ο Μπάρμπερα είπε ότι η μητέρα του ήταν αναίσθητη όταν μεταφέρθηκε στα επείγοντα και ότι λίγες ώρες αργότερα ένας γιατρός τον ενημέρωσε ότι ήταν νεκρή και του παρέδωσε έγγραφα ταυτότητας και πιστοποιητικό θανάτου. Στη συνέχεια, η οικογένεια την πήγε σε ένα γραφείο τελετών και εξεπλάγη αργότερα όταν άρχισε να ακούει περίεργους ήχους.

«Ήμασταν περίπου 20 άτομα εκεί», είπε ο Μπάρμπερα. «Μετά από περίπου πέντε ώρες, το φέρετρο άρχισε να κάνει ήχους. Η μαμά μου ήταν τυλιγμένη σε σεντόνια και χτυπούσε το φέρετρο και όταν πλησιάσαμε μπορούσαμε να δούμε ότι ανέπνεε βαριά», ανέφερε. 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου δείχνει τη στιγμή που η Μοντόγια διασώθηκε από ένα φέρετρο αφού είχε κολλήσει μέσα για πάνω από τέσσερις ώρες. Η οικογένειά της την ανακάλυψε καθώς ετοιμάζονταν να της αλλάξουν ρούχα.  
«Το αριστερό της χέρι χτυπούσε την πλευρά του φέρετρου και έτρεμε» είπε ο γιος της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης Ο ίδιος περιέγραψε το γεγονός ως «θαύμα από τον Θεό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα