Πιανίστας youtuber παίζει πιάνο κάτω από τη θάλασσα - Δείτε το βίντεο

Πιανίστας youtuber παίζει πιάνο κάτω από τη θάλασσα - Δείτε το βίντεο

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει έναν πιανίστα YouTuber, να παίζει πιάνο κάτω από τη θάλασσα. Μάλιστα, δεν διάλεξε ένα τυχαίο τραγούδι αλλά το “Under the Sea” από την ταινία “Η Μικρή Γοργόνα” της Disney.

Ένας YouTuber βρήκε το πιο περίεργο μέρος για να παίξει πιάνο. Ο Joe Jenkins από το Μπρίστολ της Αγγλίας συνηθίζει να παίζει πιάνο στα πιο ασυνήθιστα μέρη, αυτή τη φορά όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Βούτηξε στον βυθό της θάλασσας και έπαιξε πιάνο, με το βίντεό του να γίνεται viral στο διαδίκτυο. Μάλιστα, δεν διάλεξε ένα τυχαίο τραγούδι αλλά το “Under the Sea” από την ταινία “Η Μικρή Γοργόνα” της Disney.

Σύμφωνα με τον Jenkins, αυτό το βίντεο το σχεδίαζε επί δύο ολόκληρα χρόνια καθώς είναι πολύ δύσκολο να στηθεί κάτι τέτοιο. Κυρίως έπρεπε να προσέχει την υγεία του και να συμμορφωθεί με διάφορα μέτρα ασφαλείας, το οποίο όπως ακούγεται να λέει στο βίντεο ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο και φυσικά να καταφέρει να δουλέψει το πιάνο κάτω από την πίεση του νερού.

Παραδέχτηκε, ωστόσο, μετά το βίντεο, ότι κίτρινο πιάνο που επέλεξε ήταν αισχρά ξεκούρδιστο και σκουριασμένο. Το κανάλι του πιανίστα YouTuber μετράει πάνω από 4,15 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ο επόμενός του στόχος είναι να παίξει το “Rocket Man” του Elton John στο διάστημα.

πηγή: tromaktiko.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα