Αφήνει τα μικρά παιδιά της να πίνουν καφέ, να ξυρίζουν το κεφάλι τους και να τρώνε ό,τι θέλουν

Αφήνει τα μικρά παιδιά της να πίνουν καφέ, να ξυρίζουν το κεφάλι τους και να τρώνε ό,τι θέλουν

Μια μητέρα εφαρμόζει μια αμφιλεγόμενη ανατροφή στα παιδιά της, γιατί δεν τους βάζει κανένα όριο, αντιθέτως τα αφήνει να κάνουν κυριολεκτικά ότι θέλουν, ώστε να μάθουν μόνα τους το σωστό και το λάθος για να μη φοβούνται. Έτσι, μπορούν να περπατάνε ξυπόλυτα, να τρώνε ότι θέλουν και όποτε θέλουν, ενώ πίνουν μέχρι και καφέ όταν το επιθυμούν.

Η 29χρονη Mara Doemland που μένει στο σπίτι για να φροντίζει την οικογένεια της -όπως αναφέρει- ξεκαθαρίζει πως τα παιδιά της «δεν θέλει να περιορίζονται», οπότε δεν γίνεται ποτέ αυστηρή μαζί τους, σύμφωνα με τη mirror.co.uk. 
Όπως αναφέρει έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία 19 ετών όταν απέκτησε την Emmy που πλέον είναι εννιά ετών. Αρχικά της έβαζε πάρα πολλά όρια, όταν όμως ξεκίνησε να μεγαλώνει η οικογένεια της, αποφάσισε να αλλάξει συμπεριφορά. Πλέον, έχει αποκτήσει και τους Murphy (7 ετών), Ripley (5 ετών) και Indy (2 ετών), με αποτέλεσμα να εφαρμόζει μια πιο χαλαρή ανατροφή.

«Αφήνω τα παιδιά μου να πάνε περπατάνε ξυπόλυτα αν θέλουν», είπε και ανέφερε πως υποστήριξε τη μεγάλη κόρη της, όταν εκείνη αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της. Μάλιστα, αφήνει τα αγόρια της να κυκλοφορούν με ροζ φορέματα, ενώ σε όλα τα παιδιά επιτρέπει να πίνουν καφέ, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. 
Η Mara Doemland λοιπόν, σημειώνει ότι πλέον είναι ανακουφισμένη αυτή και ο σύζυγος της, αφού τα παιδιά είναι πιο ήρεμα και έχουν λιγότερες απαιτήσεις, όπως να τρώνε γλυκά.

«Ήμουν κακιά και δεν είχα υπομονή όταν έκανα για πρώτη φορά Emmy», είπε η 29χρονη και πρόσθεσε ότι «δεν συμφωνώ με τον περιορισμό του φαγητού για τα παιδιά μου. Δεν θέλω να έχουν αρνητική σχέση με το φαγητό. Σιγουρεύομαι ότι όλα τα τρόφιμα είναι διαθέσιμα για αυτούς και δεν τα κατηγοριοποιώ ως λιχουδιές», ανέφερε και σημείωσε πως «πρέπει να είναι χαρούμενα».

Ακολουθεί μια λίστα με τα πράγματα που επιτρέπει η Mara Doemland στα παιδιά της:

Πίνουν καφέ
Κυκλοφορούν ξυπόλυτα στο δρόμο
Κανένας περιορισμός στο φαγητό
Δεν μαθαίνουν να μοιράζονται
Κάνουν μπάνιο στη βροχή
Ντύνονται όπως θέλουν
Μπορούν να ξυρίσουν τα μαλλιά τους

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα