Έμαθε από το Facebook ότι ο επί 25 χρόνια σύζυγό της είχε δεύτερη οικογένεια

Έμαθε από το Facebook ότι ο επί 25 χρόνια σύζυγό της είχε δεύτερη οικογένεια

Μια γυναίκα έμαθε τυχαία στο Facebook, ότι ο επί 25 χρόνια σύζυγος της έχει μυστική δεύτερη οικογένεια.

Η γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, έγραψε στο Reddit ότι δεν ξέρει τι να κάνει, από την στιγμή που έμαθε την αλήθεια για τον σύζυγο της, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 25 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, αναφέρει η NYPost.

Σύμφωνα με την ίδια, εκείνος εργάζεται ως ασφαλιστικός μεσίτης σε εταιρεία, με αποτέλεσμα να πρέπει να φεύγει για μέρες από το σπίτι ή ακόμα και για μια ολόκληρη εβδομάδα, οπότε δεν δημιούργησε ποτέ υποψίες.

Η ίδια λοιπόν πριν από λίγο καιρό έφτιαξε για πρώτη φορά λογαριασμό στο Facebook και αποφάσισε να ψάξει το προφίλ του συζύγου της. Όταν έβαλε το όνομα του στην αναζήτηση λοιπόν, βγήκαν δύο προφίλ. Το πρώτο ήταν εκείνο που χρησιμοποιούσε ο σύζυγος και το δεύτερο είχε το ίδιο όνομα με εκείνον, φωτογραφία στην οποία φαίνονταν αυτός, αλλά διαφορετικό επίθετο.

Απορημένη λοιπόν, γιατί κάποιος να χρησιμοποιήσει το όνομα και φωτογραφία του συζύγου της για να φτιάξει λογαριασμό, πάτησε πάνω στο προφίλ και όπως είπε «εκείνη την στιγμή έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου».

Κοιτάζοντας το προφίλ, είδε ότι πράγματι επρόκειτο για τον σύζυγο της, ο οποίος φαινόταν να είναι αρραβωνιασμένος με μια άλλη γυναίκα και να έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Μάλιστα, όταν κοίταξε καλύτερα, είδε ότι η πιο πρόσφατη ανάρτηση είναι από το μέρος που υποτίθεται είχε πάει για την δουλειά.
 
«Έχει μια αρραβωνιαστικό, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Και τα δύο είναι στην πρώιμη εφηβεία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Έτσι, αν και αρχικά πήγε να ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει από το σπίτι, τελικά άλλαξε γνώμη και το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να ειδοποιήσει την άλλη γυναίκα και να πει την αλήθεια. Έπειτα, μίλησε στον σύζυγο της -ο οποίος πλέον κοιμάται σε ξενοδοχείο κοντά στο σπίτι- και προσπαθεί να πει την αλήθεια στα παιδιά της, που δεν γνωρίζουν κάτι μέχρι στιγμής.

«Σχεδόν κάθε μέρος του εαυτού μου θέλει να ουρλιάξει στο πρόσωπό του και να τον επιπλήξει που κατέστρεψε τη ζωή μου. Αλλά ένα άλλο μέρος του εαυτού μου θέλει να προσποιηθεί ότι είναι αδαής και να το αφήσει να περάσει. Επειδή η ζωή μας είναι ειρηνική, είναι καλός με τα παιδιά μας, είναι η κύρια πηγή οικονομικού εισοδήματος και αγαπάει», είπε στη συνέχεια, χαρακτηρίζοντας την όλη υπόθεση ως πλοκή ταινίας.

huffingtonpost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα