Την φώναζαν νύφη διάβολο: Tι απαιτήσεις είχε από τους καλεσμένους της

Την φώναζαν νύφη διάβολο: Tι απαιτήσεις είχε από τους καλεσμένους της

Πολλές νύφες έχουν συγκεκριμένες ιδέες για το πώς θέλουν να είναι ο γάμος τους, αλλά μια γυναίκα αποκάλυψε την αντίδραση που έλαβε αφού έδωσε στους καλεσμένους μια λίστα με κανόνες για το γάμο.
Η χρήστης του TikTok, Samantha Twist, ανέβασε ένα βίντεο εξηγώντας πώς είχε ζητήσει από τους ανθρώπους να φορέσουν ρούχα σε παστέλ απόχρωση για τη μεγάλη της μέρα. Υπήρχε λοιπόν αυστηρός ,ενδυματολογικός κώδικας μαζί με τις προσκλήσεις» ζητώντας ,ανοιχτούς, γήινους και ουδέτερους τόνους στο ντύσιμό τους για την ημέρα»

 Δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο @samanthatwist, είπε όλη την ιστορία, και τι έγινε μόλις ζήτησε από τους καλεσμένους της να αποφύγουν ορισμένα χρώματα στο ντύσιμό τους. Ωστόσο, όταν το έκανε, της απέτυχε εντελώς, με κάποια μέλη της οικογένειας να απειλούν ότι δεν θα έρθουν στο γάμο.«Με έλεγαν διάβολο».

Η ίδια εξήγησε: «Δημοσίευσα στη σελίδα του γάμου μας μερικά παραδείγματα ντυσίματος και απλώς είπα: «Γεια, θα ήθελα αν μπορούσατε να φορέσετε κάτι τέτοιο και αυτά τα χρώματα θα ήθελα να τα αποφύγετε. Βασικά όλοι ήταν εξοργισμένοι! Μια από τις θείες μου μου είπε ακόμη και αν με νοιάζει τόσο πολύ για το τι φοράει, απλά δεν πρόκειται να εμφανιστεί. Η πεθερά μου τηλεφωνούσε στον άντρα μου, τότε τον αρραβωνιαστικό μου, λέγοντας "Δεν καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα για να αγοράσουν ένα εντελώς νέο ρούχο;"».

 «Ειλικρινά δεν αντέχω τους ανθρώπους που εμφανίζονται όπως να'ναι σε έναν  γάμο. Είναι μια σημαντική μέρα, κάντε μια προσπάθεια».

Ωστόσο, ένας άλλος επέκρινε την ιδέα, λέγοντας: «Αν θέλεις να αποφασίσεις το ντύσιμό μου, θα πρέπει να το πληρώσεις». Ακολουθήστε την Samantha για να μάθετε όλη την ιστορία, ή και όχι...

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα