Ομπάμα: Τι απάντησε ο πρώην πρόεδρος για τη συνεργασία ΗΠΑ με εξωγήινους

Ομπάμα: Τι απάντησε ο πρώην πρόεδρος για τη συνεργασία ΗΠΑ με εξωγήινους

Τις φήμες που κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει για... συνεργασία ανάμεσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους εξωγήινους σχολίασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

«Όταν η συζήτηση έρχεται στους εξωγήινους, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να πω στον αέρα», είπε ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ

Μιλώντας στο Cbs διέψευσε κάθε σενάριο που διακινείται περί στόλου της κυβέρνησης των ΗΠΑ με εξωγήινους.

«Όταν η συζήτηση έρχεται στους εξωγήινους, υπάρχουν πράγματα που δεν μπορώ να πω στον αέρα», είπε  ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ σε βίντεο στο ''The Late Late Show''.

«Μόλις ανέλαβα προεδρικά καθήκοντα, σκέφτηκα έαν υπήρχε κάπου εργαστήριο κρυμμένο με εξωγήινους και διαστημόπλοια», ειπε ..

«Στη συνέχεια κάναμε έρευνα και διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχουν», δήλωσε ο Ομπάμα 

 Εκείνο που ωστόσο τονισε είναι ότι όσα παρατηρούνται στο διάστημα δεν αποκλείεται να είναι δείγμα εξωγήινης ζωής. 

«Αλλά αυτό που είναι αλήθεια -και τώρα σοβαρολογώ- είναι ότι υπάρχουν πλάνα και αρχεία αντικειμένων στον ουρανό που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι», είπε.

«Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς κινούνταν, την τροχιά τους… δεν έχουν ένα εύκολα εξηγήσιμο μοτίβο», είπε αναφερόμενος σε εικόνες που έχει καταγράψει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό.

«Πιστεύω λοιπόν ότι εξακολουθούμε να προσπαθούμε σοβαρά να ερευνήσουμε και να καταλάβουμε τι είναι αυτό. Αλλά δεν έχω τίποτα να σας αναφέρω σήμερα», συμπλήρωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα