Ξανάνοιξε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων μέσα στην πανδημία! Έχουν αντισηπτικά

Ξανάνοιξε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων μέσα στην πανδημία! Έχουν αντισηπτικά

Ένα υπόγειο κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων στο Μανχάταν δεχόταν πιέσεις από την εκλεκτή πελατεία του να ξανανοίξει και μας λέει πως βρήκε τον τρόπο.

Παρά το γεγονός ότι τα περιοριστικά μέτρα μπορεί να σκοτώσουν τη λίμπιντο.

Το αποκλειστικά για μέλη λοιπόν Labyrinth Club θα θερμομετρεί τους πελάτες τους στην είσοδο και «θα καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε συνεχώς κατά τη διάρκεια της νύχτας», όπως μας ενημερώνει στην ιστοσελίδα του.

Όλοι θα υπογράφουν στην πόρτα μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εμφανίζουν συμπτώματα Covid-19, ώστε να χαρούν τον άφθονο χώρο του κλαμπ.

Πλέον όμως «θα λειτουργούμε με 50% χωρητικότητα. Θα υπάρχουν αντισηπτικό, μάσκες και γάντια για όποιον τα χρειάζεται. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα κοινωνική απόσταση όταν είναι δυνατό και κάποιες περιοχές θα έχουν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων τη φορά».

Το κλαμπ έχει βγάλει μάλιστα και νέο πρόγραμμα λειτουργίας, αλλά και νέες τιμές, λόγω μέτρων κορονοϊού. Και μιας και είναι κλειστό, δεν διαφημίζει την ακριβή του τοποθεσία. Τα μέλη ξέρουν.

Εκπρόσωπος του δήμου της Νέας Υόρκης δήλωσε ωστόσο στην «New York Post» πως θα επισκεφτεί κλιμάκιο τον χώρο για να δουν αν τηρούνται όλα τα μέτρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα