Ο άνδρας που ξεκίνησε για δίαιτα και κατέληξε με τραύμα από τσεκούρι

Ο άνδρας που ξεκίνησε για δίαιτα και κατέληξε με τραύμα από τσεκούρι

Για αγωνιστική άσκηση με σκοπό την απώλεια βάρους πήγε στραβά με αποτέλεσμα ένας νεαρός άνδρας, ο Αντρέι Κνιάεζεφ, να βρεθεί να έχει ένα τραύμα από...τσεκούρι.

Στην προσπάθεια του να χάσι κιλά ο Αντρέι Κνιάεζεφ άρχισε να εκπαιδεύεται με τον αθλητή ΜΜΑ Maxim 'Mad Max' Novoselov και οι προπονήσεις τους είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Έτσι οι δύό τους βρέθηκαν να "παλεύουν" με τσεκούρι, ασπίδα και σφυρί. Το μόνο πρόβλημα, η μάλλον το πιο σοβαρό, ήταν ότι η ασπίδα δεν είχε την αντοχή που περίμεναν με αποτέλεσμα να σκιστεί και να τραυματιστεί ο Αντρέι στο χέρι. Μετά από μόλις δυο χτυπήματα η λεπίδα πέρασε την ασπίδα του Αντρέι και έκανε μια βαθιά πληγή από όπου έτρεχε αίμα.

Ο ίδιος ο Αντρέι είπε: "Εκείνη την ημέρα εγώ και ο Μαξίμ θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι ξεχωριστό, αλλά πήγε στραβά. Φυσικά και η επόμενη μου κίνηση ήταν να πάω στο νοσοκομείο όπου μου έκαναν δύο ράμματα. Χρειάστηκαν τέσσερις εβδομάδες και ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί τέλειος η πληγή και μου έχει αφήσει μια ουλή."

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα