Γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο από μεταλλικό καλαμάκι. Απίστευτο συμβάν στην Αγγλία

Γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο από μεταλλικό καλαμάκι. Απίστευτο συμβάν στην Αγγλία

Η μία μετά την άλλη εταιρείες εστίασης και όχι μόνο, επιδιώκουν να απαλλαγούν πλήρως από τα καθημερινά πλαστικά. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης οικολογικής πολιτικής, έχουμε δει να αντικαθιστούν ακόμη και τα καλαμάκια.

Εταιρείες όπως η Starbucks, τα McDonald’s και τα θεματικά πάρκα της Disney, έχουν στραφεί σε πιο βιώσιμες επιλογές. Ωστόσο μία τέτοια διαφορετική επιλογή κόστισε τη ζωή σε μία 60χρονη γυναίκα από την Βρετανία.

Η Elena Struthers-Gardner βρήκε τραγικό θάνατο από μεταλλικό καλαμάκι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Telegraph, μετέφερε ένα «γυάλινο ποτήρι-βάζο» όταν κατέρρευσε στην κουζίνα της, στο Dorset της Αγγλίας. Πέφτοντας λοιπόν πάνω στο 25 εκατοστών καλαμάκι, εκείνο μπήκε κατευθείαν στο αριστερό της μάτι, διεισδύοντας ως τον εγκέφαλό της.

Η σύζυγός της, Mandy Struthers-Gardner, αποκάλυψε: «Έφθασα στην πόρτα της κουζίνας και είδα τη Lena να κείτεται στο πάτωμα. Έβγαζε ασυνήθιστους ήχους. Το γυάλινο ποτήρι που βρισικόταν επίσης στο πάτωμα ήταν άθικτο και το καλαμάκι ήταν ακόμα στο βάζο. Παρατήρησα ότι το καλαμάκι είχε κολλήσει στο κεφάλι της, όμως. Κάλεσα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα ένα ασθενοφόρο».

peoplegreece

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα