Μια 23χρονη κοπέλα τρέμει τον Μάικλ Τζάκσον εδώ και 18 χρόνια

H Neverland είχε αρκετά μέρη όπου πήγαινε τα θύματά του ο Τζάκσον. Ο Safechuck περιγράφει με λεπτομέρειες τα δωμάτια στο ράντσο όπου πήγαιναν για να είναι μόνοι τους. Ανάμεσα σε αυτά ένα δωμάτιο στη σοφίτα, το σινεμά του Τζάκσον αλλά και χώροι γεμάτοι με παιχνίδια. Μάλιστα, όπως περιέγραψε το χολ που οδηγούσε στην κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον είχε διάφορα κουδουνάκια στις πόρτες ώστε να ακουστεί εάν κάποιος πλησίαζε. 

Ο Τζάκσον κορόιδευε και τις οικογένειες των θυμάτων. Τόσο η Joy Robson όσο και η Stephanie Safechuck ισχυρίζονται και οι δύο πως για πολύ καιρό αισθάνονταν τον τραγουδιστή ως παιδί τους. Ο Τζάκσον επισκεπτόταν τα σπίτια τους, καθόταν στο τραπέζι τους, τούς καλούσε στο σπίτι του ενώ τον ακολουθούσαν και σε περιοδείες. Η αδελφή του Robson θυμάται πως πήγαινε σε καταστήματα με τον Τζάκσον και αυτός της έδινε το ελεύθερο να αγοράσει ό,τι ήθελε. 

Ο Τζάκσον «παντρεύτηκε» τον Safechuck. Ο Safechuck ισχυρίστηκε, επίσης, ότι ο Τζάκσον χρησιμοποιούσε τα παιδικά του ενδιαφέροντα εναντίον του. Θυμάται ότι αγαπούσε πολύ τα κοσμήματα και λέει πως ο τραγουδιστής το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Μάλιστα, κάποια στιγμή του αγόρασε και δαχτυλίδι αρραβώνων. «Ήμασταν σαν παντρεμένο ζευγάρι. Και λέω παντρεμένο γιατί κάναμε και μια ψεύτικη τελετή γάμου. Αυτό έγινε στο δωμάτιό του». (Στη φωτογραφία ο Safechuck) 

Ο Τζάκσον και η ομάδα του κρατούσαν μακριά τους γονείς των παιδιών. Στα διάφορα ταξίδια, τα δωμάτια των γονιών ήταν μακριά από αυτά των παιδιών τους. Μάλιστα, ορισμένες φορές δεν ήταν καν στον ίδιο όροφο του ξενοδοχείου. (Στη φωτογραφία ο Wade Robson) 

Ο Τζάκσον ανάγκαζε τα παιδιά να κάνουν «ασκήσεις», όπως θα έκαναν για να ξέρουν πώς να αντιδράσουν σε μια πυρκαγιά ή έναν σεισμό, για να προετοιμαστούν για το ενδεχόμενο να τους πιάσει κάποιος επ’ αυτοφώρω. «Ήταν μεγάλο μυστικό και έλεγε πως εάν το μάθαινε ποτέ κανείς θα τελείωνε και η δική του ζωή και η δική μου».  (Στη φωτογραφία από αριστερά: ο Wade Robson, ο σκηνοθέτης Dan Reed και ο James Safechuck)

«Εμείς και αυτοί»: Ο Τζάκσον καλλιεργούσε τη δυναμική «εμείς και αυτοί» με τα παιδιά για να τα απομακρύνει από τις οικογένειές τους. Μάλιστα, ο Safechuck είπε πως άκουγε τα τηλεφωνήματα μεταξύ των γονιών του με τον Τζάκσον όταν το ζευγάρι είχε προβλήματα στον γάμο του. Μετά, ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε όσα άκουγε για να τον πείσει ότι οι γυναίκες είναι κακές. «Κάποια στιγμή αρχίζεις και πιστεύεις ότι οι γονείς σου είναι κακοί και ο Μάικλ καλός» ανέφερε ο ίδιος. 

Μία 23χρονη από τη Βρετανία υποστηρίζει εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια ότι από τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον, ζει έναν «εφιάλτη».

Η γυναία, που κατοικεί στο Λονδίνο, ήταν πέντε ετών όταν είδε για πρώτη φορά το ιδιαίτερο μουσικό βίντεο του Τζάκσον. Από τότε, υποφέρει από μία περίεργη φοβία.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, ειδικά στη σκηνή όπου ο θρυλικός καλλιτέχνης μεταμορφώθηκε σε λύκο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Poppy Johnson όποτε ακούει ή βλέπει κάτι σχετικό με τον Τζάκσον -όπως π.χ. ένα τραγούδι, μία συνέντευξη ή μία αφίσα του- θυμάται εκείνη την τραυματική εμπειρία και αρχίζει να ιδρώνει και να τρέμει.

Οι γονείς της 23χρονης, αντιθέτως, είναι μεγάλοι φαν του Μάικλ Τζάκσον και στο σπίτι τους έχουν διάφορα αναμνηστικά διότι η κόρη τους δεν τους έχει αποκαλύψει τη μεγάλη της φοβία.

«Ζούσα με μία συνεχή ανησυχία ότι θα τον δω, θα τον ακούσω ή πως κάποιος θα τον αναφέρει. Δεν άντεχα στην ιδέα. Δεν είχα πει σε πολλούς γιατί πίστευα πως θα με θεωρήσουν ανόητη» αναφέρει η Poppy.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα