Ηράκλειο: Αντρας πήγε για εξέταση αίματος και έμαθε τα χαρμόσυνα νέα

Ηράκλειο: Αντρας πήγε για εξέταση αίματος και έμαθε τα χαρμόσυνα νέα

Στο Ηράκλειο, πηγαίνεις για εξετάσεις αίματος και βγαίνεις... έγκυος, ανεξαρτήτου φύλου! Ένας άνδρας, πήγε να κάνει εξετάσεις ρουτίνας σε δημόσιο νοσοκομείο της κρητικής πόλης και οι απαντήσεις που πήρε, ήταν φυσιολογικές. Ωστόσο, αυτό που τον προβλημάτισε ήταν η... εγκυμοσύνη του!

Σύμφωνα με αναγνώστη που επικοινώνησε με το neakriti.gr, ο ίδιος πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνει μία εξέταση αίματος. Περιμένοντας τα αποτελέσματα, είδε και άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ να ακούσει. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο κύριος, πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα... χαρμόσυνα νέα! Δηλαδή ότι είναι έγκυος και ότι η εξέτασή του είναι καλή, είναι φυσιολογική.

«Για μία εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό;» λέει ο άνθρωπος που δεν πίστευε ούτε στα μάτια του ούτε στα αυτιά του. Σίγουρα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για λάθος, ένα ανθρώπινο λάθος που μπορεί να γίνει, αλλά φυσικά καλό είναι να μη γίνεται... Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας.

Πηγή: neakriti.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Παράξενα

-
Σχολιάστε το άρθρο: