ΗΠΑ: 60χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για τον πλέον απίθανο λόγο

ΗΠΑ: 60χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για τον πλέον απίθανο λόγο

Το τερμάτισε ένας Αμερικανός ο οποίος σκηνοθέτησε την ίδια του την απαγωγή προκειμένου να μην καταβάλλει τα κέρδη που είχε αποκομίσει από το Super Bowl.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα με μονωτική ταινία μέσα στο φορτηγό του κοντά στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης την Τετάρτη.

Η εξήγηση που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν ότι είχε απαχθεί από δύο ένοπλους άνδρες δύο ημέρες πριν, ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε πλυμένος, ξυρισμένος και ήρεμος προκάλεσε υποψίες.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι προσπαθούσε να αποφύγει να καταβάλλει το ποσό των 50.000 δολαρίων που χρωστάει, συμμετέχοντας σε ένα ομαδικό διαδικτυακό στοίχημα και τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για απάτη και για ψευδή κατάθεση.

Η εκδοχή που έδωσε από την πλευρά του ο 60χρονος Μπράντελ, είναι ότι πήγε να παραλάβει δύο άντρες με το φορτηγό του τη Δευτέρα, τους οποίους γνώριζε επειδή είχαν εμπλακεί, όπως και ο ίδιος, σε διαδυκτιακό στοίχημα στο οποίο οι συμμετέχοντες προβλέπουν τα πιθανά σκορ.

Ο 60χρονος υποστήριξε ότι οι άντρες τον απείλησαν με όπλο, αποσπώντας του 16.000 δολάρια και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους μεταφέρει για δύο ημέρες, σε διαφορετικά σημεία, στη δυτική περιοχή της πολιτείας της Νέας Υόρκης, πριν τελικά τον δέσουν και τον εγκαταλείψουν σε ένα πάρκινγκ.

«Περαιτέρω έρευνα και συνεντεύξεις που ελήφθησαν, υπέδειξαν ότι αυτή η ιστορία είναι κατασκευασμένη» απεφάνθη η πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Πρόσθεσαν μάλιστα ότι ο Μπράντελ είχε επινοήσει ο ίδιος κάποια από τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Super Bowl σε μία προσπάθεια να αποκομίσει ο ίδιος τα περισσότερα από τα κέρδη, το σχέδιό του ωστόσο έπεσε στο κενό.

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο τουρνουά αμερικάνικου ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και για την ιστορία, νικητές αναδείχθηκαν φέτος οι New England Patriots.

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα