Στις ΗΠΑ έκανε τόσο κρύο που ακόμα και η Κόλαση πάγωσε

Η επέλαση του πολικού ψύχους στις ΗΠΑ πάγωσε τα πάντα στο πέρασμά της με θερμοκρασίες που έφτασαν και μέχρι τους -50 βαθμούς Κελσίου. Ήταν τόσο το κρύο που μέχρι και η τεράστια λίμνη του Μίσιγκαν καλύφθηκε από παχύ στρώμα πάγου.

Κι όχι μόνο. Γιατί ακόμα και η Κόλαση πάγωσε. Και μιλάμε κυριολεκτικά. Φυσικά, δεν μιλάμε για την κόλαση όπου κάποιοι άνθρωποι καταδικάζονται σε αιώνια βασανιστήρια για τις επίγειες αμαρτίες του. Αλλά για την πόλη «Hell» στην πολιτεία του Μίσιγκαν , η οποία βρίσκεται κάτι λιγότερο από 100 χιλιόμετρα έξω από το Ντιτρόιτ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η... Κόλαση πάγωσε, αλλά αυτή την φορά πάγωσε ολοσχερώς. Οι εργασίες σταμάτησαν, η κυκλοφορία μειώθηκε στο ελάχιστο. Ο Jerry Duffie, που εργάζεται ως φύλακας στην πόλη, δήλωσε χαρακτηριστικά στο NBC News: «Είναι μια σκληρή μέρα για την Κόλαση. Έχει πιο κρύο από την κόλαση».

Πολλοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τα λογοπαίγνια στο διαδίκτυο, με την γνωστή φράση στα αγγλικά «θα κάνω το τάδε όταν παγώσει η κόλαση», να είναι στο επίκεντρο. Η θερμοκρασία έφτασε μέχρι τους -26 και σε σχέση με άλλες πόλεις, όπως η Μινεσότα ή το Σικάγο, η πόλη Hell μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της τυχερό.

Το πολικό ψύχος άφησε πίσω του έναν τραγικό απολογισμό, αφού 23 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Ευτυχώς, η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει το περασμένο σαββατοκύριακο, βάζοντας τέλος στην δύσκολη αυτή περίοδο για τις βόρειες πολιτείες των ΗΠΑ και τον Καναδά.

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα