Όταν οι γείτονες δεν τα πάνε καλά, μπορεί να συμβεί αυτό

Όταν οι γείτονες δεν τα πάνε καλά, μπορεί να συμβεί αυτό

Σάββατο πρωί, σε μια γειτονιά του Ντόνκαστερ της Αγγλίας, δυο γείτονες λένε «καλημέρα» με τον δικό τους τρόπο, πρωτότυπο τρόπο, προκαλώντας αναστάτωση.

«Δεν χρειάζεται ξυπνητήρι στο σπίτι της γιαγιάς μου, όταν έχεις πόλεμο με σανίδες στις 8 το πρωί», έγραψε χαρακτηριστικά ο τύπος που κατέγραψε με το κινητό του το βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, καθώς από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε στο Twitter αριθμεί περισσότερες από 1,82 εκατομμύρια θεάσεις.

Το βίντεο δείχνει δύο άνδρες να πετούν ξύλινες σανίδες ο ένας στον άλλο πάνω από τον φράχτη που χωρίζει τις οικίες τους. Κάποια στιγμή, από το σπίτι του ενός εμφανίζεται μια γυναίκα, η οποία προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς ωστόσο να πετυχαίνει τον σκοπό της. Επιστρέφει στο σπίτι, αλλά όταν ο γείτονας πετά μια σανίδα που χτυπά στην πόρτα, πετάγεται έξω με ένα σκουπόξυλο το οποίο εκτοξεύει στην άλλη πλευρά.

Μετά από λίγο η «μάχη» ολοκληρώνεται και οι εμπλεκόμενοι μπαίνουν στα σπίτια τους. Το πώς θα είναι η συνύπαρξή τους από δω και στο εξής, είναι ένα καλό ερώτημα.

«Ένας καλός τύπος με σανίδα πάντα σταματά έναν κακό τύπο με σανίδα», σχολίασε με χιούμορ κάποιος χρήστης στο Twitter, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Κάποιος πρέπει να προσθέσει και ηχητικά εφέ».

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα