Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας σε παραλία του Γουέλινγκτον στη Νέα Ζηλανδία, τρία αδέλφια συνάντησαν ένα πλάσμα που ζει στα βάθη των ωκεανών: ένα γιγάντιο καλαμάρι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, οι τρεις αδελφοί, ο Ντάνιελ, ο Τζακ και ο Μάθιου αναζητούσαν ένα καλό σημείο για να βουτήξουν στη θάλασσα όταν αντίκρυσαν το τεράστιο καλαμάρι να έχει ξεβραστεί στην παραλία.
«Ο αδελφός μου είπε "τι είναι αυτό εκεί;" και μου το έδειξε με το δάχτυλο», δήλωσε ο Ντανιέλ Απλιν, σύμφωνα με τον ιστότοπο Newstalkszb, και πρόσθεσε ότι αναφώνησαν όλοι μαζί πως επρόκειτο για ένα γιγάντιο καλαμάρι.
Η ιστορία που δημοσιεύθηκε στη σελίδα Ocean Hunter Spearfishing και Freediving Specialists στο facebook, άφησε εμβρόντητους ακόμα και έμπειρους δύτες.
«Οι άνθρωποι ανησυχούν για τους καρχαρίες. Τι έκπληξη να αντικρύζει κανείς κάτι τέτοιο στο νερό», σχολίασε ένα χρήστης στο διαδίκτυο.
Kαλαμάρι 2 μέτρων ξεβράστηκε σε ακτή της Νέας Ζηλανδίας! Βίντεο
Διαβάστε ακόμα

Πήγαινε τουαλέτα και έβγαιναν τα όργανά της: Μια σοκαριστική ιστορία
Η περιπέτεια της Ρασάν Γουίλιαμς Μια γυναίκα βίωνε έναν εφιάλτη για...

Κληρονόμησε λογαριασμό νερού 228.000 δολαρίων: «Πλήρωσα για όλη τη γειτονιά»
Μια απίστευτη ιστορία από τη Βαλτιμόρη Μια γυναίκα από τη Βαλτιμόρη,...

Η σκληρή πραγματικότητα της Κίνλεϊ: Το μωβ δέρμα και οι 22 χειρουργικές επεμβάσεις
Μια μητέρα από τη Γιούτα μοιράστηκε την τραγική εμπειρία της...

Ένα τσίμπημα μπορεί να σας κάνει να μην ξαναφάτε ποτέ μπριζόλα: Συναγερμός από το CDC
Μια σπάνια, αλλά ολοένα και πιο ανησυχητική αλλεργική πάθηση που...