Πήγαν να σώσουν παπαγάλο κι άρχισε να τους βρίζει στα ελληνικά

Πήγαν να σώσουν παπαγάλο κι άρχισε να τους βρίζει στα ελληνικά

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σώσουν έναν παπαγάλο, που είχε παγιδευτεί σε ταράτσα σπιτιού στην πόλη του Έντμοντον, στα βόρεια του Λονδίνου.
 
Η κλήση έγινε από τον ιδιοκτήτη του συμπαθούς ζώου που ανέφερε ότι ο παπαγάλος που ακούει στο όνομα Τζέσι βρισκόταν στην οροφή γειτονικής κατοικίας, με την έκκληση να τον βοηθήσουν να τον κατεβάσει από την στέγη.
 
Μόλις έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο για τη διάσωση αντιλήφθηκαν ότι το πουλί δεν είχε καμία διάθεση συνεργασίας μαζί τους. Μάλιστα συνεχώς απομακρυνόταν από αυτούς κάθε φορά που τον πλησίαζαν αλλά όταν τον φώναζαν με το όνομά του, εκείνος τους απαντούσε με ακατονόμαστες εκφράσεις και βωμολοχίες.
 
Ο παπαγάλος τελικά διασώθηκε, αλλά αυτό που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο παπαγάλος εκτός από αθυρόστομος είναι και πολύγλωσσος, καθώς μιλάει τρεις γλώσσες (μεταξύ των οποίων ελληνικά, αγγλικά και τούρκικα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του). Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παπαγάλος ήταν Macaw και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς καθώς η ικανότητά τους στην ομιλία τους κάνει ανάρπαστους.
 
altsantiri.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα