Eκλεψε πολλά λεφτά απο εστιατόριο και αποφάσισε να τα επιστρέψει 20 χρόνια μετά

Eκλεψε πολλά λεφτά απο εστιατόριο και αποφάσισε να τα επιστρέψει 20 χρόνια μετά

Μία γυναίκα στη δεκαετία του 90 δούλευε σε ένα εστιατόριο στην Αριζόνα για να συμπληρώσει το εισόδημά της. Το «Εl Charro» ισχυρίζεται ότι είναι το πιο παλιό μεξικάνικο μαγαζί στην περιοχή και από το μισθολόγιό του έχουν περάσει πάρα πολλοί άνθρωποι.
 
Η ανώνυμη, φοιτήτρια τότε από προτροπή μιας φίλης της έκλεψε ένα μεγάλο ποσό καθώς δεν έκοβε αποδείξεις και δεν ενημέρωνε για τις παραγγελίες μιας βάρδιας. Ωστόσο το μετάνιωσε πικρά και το είχε βάρος στη συνείδησή της για όλα αυτά τα χρόνια.
 
Έτσι, όπως αναφέρει και το washingtonpost.com, έγραψε ένα ανώνυμο γράμμα στην οικογένεια που έχει το μαγαζί και μέσα στον φάκελο έβαλε το κλεμμένο ποσό.
 
«Για κάποιο ηλίθιο λόγο το έκανα. Δεν είχα κλέψει τίποτα μέχρι τότε. Μεγάλωσα στην εκκλησία. Ήμουν πολύ κακή σερβιτόρα και με διώξατε πολύ γρήγορα. Πέρασαν πάνω από 20 χρόνια, αλλά ακόμα κουβαλάω το βάρος. Σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη που έκλεψα από εσάς. Ελπίζω να δεχτείτε τη συγγνώμη μου και τα λεφτά που σας επιστρέφω με μεγάλη καθυστέρηση», έγραψε μεταξύ άλλων.
 
Δείτε σχετικό βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης.
 
E-Daily.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα