Φωτεινή Μπαξεβάνη - Δώρα Χρυσικού: Αλληλομηνύονται για την υπόθεση Κιμούλη

Φωτεινή Μπαξεβάνη - Δώρα Χρυσικού: Αλληλομηνύονται για την υπόθεση Κιμούλη

Στις δικαστικές αίθουσες θα συναντηθούν αντιμέτωπες η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Δώρα Χρυσικού. Τι συνέβη ανάμεσα στις δύο καταξιωμένες ηθοποιούς;

 Μήλον της έριδος ο Γιώργος Κιμούλης. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Δώρα Χρυσικού είχε στηρίξει τη Ζέτα Δούκα πουκαταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη για βίαιη συμπεριφορά και η Φωτεινή Μπαξεβάνη είχε καταθέσει στο ΣΕΗ για την υπόθεση. 

Η Δώρα Χρυσικού έκανε μήνυση στη συνάδελφό της για ψευδή κατάθεση με εκείνη να ανταπαντάει με άλλη μήνυση εναντίον της συναδέλφου της όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Η Δώρα Χρυσικού είχε καταθέσει πως δεν ήθελε ούτε να βλέπει τον Γιώργο Κιμούλη μετά το βίαιο περιστατικό ενώ η Φωτεινή Μπαξεβάνη κατάθεσε πως η συνάδελφός της είχε πάει σε δείπνο με εκείνη και τον Γιώργο Κιμούλη. Η δικηγόρος της Φωτεινής Μπαξεβάνη, Βάσια Καπερνάρου μίλησε στην εκπομπή για όλο το παρασκήνιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Διαβάστε ακόμα

Δείτε ακόμα