Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας στην καταγγελία της

Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση της αεροπορικής εταιρείας στην καταγγελία της

Μετά την καταγγελία της Ζέτας Μακρυπούλια, το Σάββατο (03/06), κατά της Sky Express για την πτήση που έχασε με προορισμό τη Σάμο, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (05/06) η αεροπορική εταιρεία έδωσε τη δική της απάντηση στην ηθοποιό και παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η απάντηση της Sky Express στα όσα είπε μέσω Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν η εξής: «Καθημερινά οι άνθρωποι μας εφαρμόζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας των επιβατών μας, τόσο στο έδαφος όσο και στην πτήση».

Η καταγγελία της Ζέτας Μακρυπούλια για τη Sky Express
Εκτός εαυτού βγήκε, το Σάββατο (03/06), η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σάμο, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει, και τα έβαλε με την αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Συγκεκριμένα, σε σειρά αναρτήσεών της στο Instagram, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε για την εμπειρία της με τη Sky Express: «Γεια σας παιδιά, εγώ μόλις γύρισα από το αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή και θα έπρεπε να με έχει πάει η εταιρεία αυτή στη Σάμο. Κάτι που δεν συνέβη, όπως καταλαβαίνετε, και θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία, γιατί είμαι και έξαλλη, δεν σας κρύβω. Αυτό το αεροπλάνο το έχασα, λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα για ένα λεπτό, να μην το έχω και αυτό στον νου μου”. Φτάνω, λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν».

Επίσης, η ίδια πρόσθεσε: «Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20 λεπτά πριν”, λέω “μα είμαι 20 λεπτά πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει τρία ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν, λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου».

 
Η Ζέτα Μακρυπούλια, επίσης, ανέφερε: «Κάνω, λοιπόν, αυτό το βιντεάκι πρώτον, γιατί κάπου θέλω κι εγώ να ξεσπάσω. Δεύτερον, έχω ταξιδέψει σε όλη τη Γη και δεν μου έχει συμβεί πουθενά αυτό, ακόμα και σε στιγμές, που δεν σας κρύβω, έχω αργήσει, με έχουν βάλει με έναν τρόπο μέσα στο αεροπλάνο. Μπήκα λίγο στο σάθ, έψαξα κι είδα πάρα πολλά τέτοια παράπονα από πάρα πολύ κόσμο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Οπότε έχω κάνα δύο απορίες που θέλω να μου λύσετε. Πρώτη απορία: Από πότε σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια; Που δεν σταμάτησαν οι ανακοινώσεις στα αεροδρόμια. Γιατί άλλα last call τα άκουγα, όσο καθόμουν στο αεροδρόμιο, αποσβολωμένη από αυτό που μου είχε συμβεί. Δεύτερη απορία. Πώς μπορώ να το μάθω εγώ αυτό; Πώς μπορώ εγώ ο πελάτης σας να ενημερωθώ;».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα