Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σχολιάζει το ξενέρωμα της Σοφίας Μουτίδου μετά την πρότασή της να κατέβει στις εκλογές

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Σχολιάζει το ξενέρωμα της Σοφίας Μουτίδου μετά την πρότασή της να κατέβει στις εκλογές

Την Ζωή Κωνσταντοπούλου συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη έξοδο της. Μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του κινήματος Πλεύση Ελέυθερίας κλήθηκε να δώσει την δική της απάντηση σε όσα είπε για εκείνην, μέσω social media, η Σοφία Μουτίδου.

«Η Ζωή μού ήταν λιγότερο ψεύτρα. Συνέβη όμως κάτι που με ξενέρωσε βαθιά και εκεί που ήταν να ψηφίσω τη Ζωή δεν ψήφισα ούτε τη Ζωή» είχε τονίσει χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός πριν από λίγα 24ωρα σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media. «Τι ήταν αυτό που έκανε και με ξενέρωσε; Με ξενέρωσε το ότι την επόμενη μέρα από το βίντεό μου με πήρε τηλέφωνο η Ζωή και μου έκανε πρόταση να κατέβω μαζί της, λέγοντάς μου πόσο με θαυμάζει και πόσο με αγαπάει. Δεν αμφιβάλλω αλλά γιατί δεν το έκανε πιο πριν; Γιατί δεν είπε: α αυτόν τον άνθρωπο τον θαυμάζω, τον βλέπω ενεργό και δυνατό, γιατί δεν του κάνω μία πρόταση; Γιατί μόλις έκανα το βίντεο να θέλει να κατέβω μαζί της. Ξεκ…ύλωσα».

Έτσι, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε πως «εντάξει, εγώ με την καρδιά μου της το πρότεινα. Δεν αλλάζει η άποψη μου. Είναι μια πολύ αξιόλογη καλλιτέχνης».

«Η αλήθεια είναι ότι και με φροντίζει ο σύντροφος μου και τον φροντίζω. Η ίδια ζωή είναι (σ.σ. για την viral εικόνα με την καρδιά) γιατί το κοινό στοιχείο είναι η αγάπη για τους ανθρώπους» συμπλήρωσε, επίσης, η πρόεδρος του κινήματος Πλεύση Ελέυθερίας στις δηλώσεις της.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα