Νίκος Μουτσινάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Νίκος Μουτσινάς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς από το θεραπευτήριο “Υγεία”, στο οποίο νοσηλεύεται από τη Δευτέρα.

Η υγεία του παρουσιαστή πηγαίνει όλο και καλύτερα και σύμφωνα με το “Πρωινό” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, εντός της ημέρας αναμένεται να βγει και να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ακόμα στο νοσοκομείο, βρίσκεται εκεί από το απόγευμα της Δευτέρας. Αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, να βγει σήμερα, να πάρει σήμερα εξιτήριο και να πάει στο σπίτι του. Το βέβαιο είναι ότι η εκπομπή του, το “Καλό Μεσημεράκι”, δεν θα βγει στον αέρα νωρίτερα από την Τρίτη, μετά του Αγίου Πνεύματος δηλαδή.

Οπότε, και να πάρει εξιτήριο σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς, θα μεταφερθεί στο σπίτι του, θα ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες και από Τρίτη θα είναι και πάλι κανονικά στη θέση του. Είναι καλά στην υγεία του, δεν είναι κάτι σοβαρό», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Κλείνοντας, η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε: «Ήταν μια φλεγμονή, την έχει αντιμετωπίσει, έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς και όπως όλα δείχνουν την Τρίτη θα είναι στη θέση του, στην εκπομπή. Όπως όλα δείχνουν, αργότερα μέσα στην ημέρα θα πάρει εξιτήριο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα