Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του - Οι αριθμοί… ζαλίζουν!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του - Οι αριθμοί… ζαλίζουν!

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόθεν έσχες του υφυπουργού Πολιτισμού της Κύπρου και γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη, Μιχάλη Χατζηγιάννη. 

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε τα περιουσιακά του στοιχεία μέσω Πόθεν Έσχες ως πολιτικός πια και οι αριθμοί… ζαλίζουν.

Διαθέτει αυτή τη βίλα στην Πάρο 775 τ.μ. αξίας 1.150.000€. Το 2006 αγόρασε στη Γλυφάδα μονοκατοικία 492 τ.μ. που τότε του κόστιζε 536.000€ με την αξία της τώρα να φτάνει τα 900.000€. Είναι κάτοχος ενός διαμερίσματος 117τ.μ. στην Αγία Παρασκευή αξίας 360.000€, ενώ παράλληλα έχει στο όνομά του σπίτι και οικόπεδο στη Λευκωσία αξίας 125.000€.

Δηλώνει ακόμα τρία χωράφια στην Αμμόχωστο αξίας 284.000€ και ένα στο Παραλίμνι της Κύπρου αξίας 120.000€. Είναι κάτοχος ενός αυτοκινήτου τύπου SUV 3.200 κυβικών που η τιμή αγοράς του ανέρχεται στα 20.000€.

H δήλωση Πόθεν Έσχες του γνωστού τραγουδιστή δεν τελειώνει εδώ. Εμφανίζεται μέτοχος και σε τουλάχιστον έξι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και καλλιτεχνικών υπηρεσιών, ενώ διαθέτει 5 τραπεζικούς λογαριασμούς που ξεπερνάνε τα 400.000€ σε Ελλάδα, Κύπρο και Λουξεμβούργο.

Αθωώθηκε από την εφορία
Το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη είχε απασχολήσει έντονα το 2017, όταν μετά από έλεγχο της περιουσιακής του κατάστασης, εντοπίστηκαν εμβάσματά του στην Κύπρο, ύψους 5,3 εκατ. € που αντιστοιχούσαν στην περίoδο 2010-2011. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή και να του επιβληθεί πρόστιμο 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Συμβούλιο Εφετών τον απάλλαξε από την κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος με την εφορία να σβήνει οριστικά το υπέρογκο πρόστιμο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως τα εμβάσματα που είχε εισπράξει στο παρελθόν είχαν φορολογηθεί όλα.

Ήταν ο νούμερο ένα τραγουδιστής σε Ελλάδα και Κύπρο για πολλά χρόνια. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κατάφερε μέσα από το τραγούδι να γίνει αγαπητός σε όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα να είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του με το δημόσιο. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο τραγουδιστής και πλέον υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου φαίνεται να έχει επενδύσει κυρίως σε ακίνητα, με την αξία τους να εκτιμάται πως ξεπερνάει τα 3.000.000€.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα