Χώρισαν και επίσημα Σχίζας με Παναγιώταρου - Διέγραψαν φωτογραφίες και έκαναν μπλοκ ο ένας τον άλλον

Χώρισαν και επίσημα Σχίζας με Παναγιώταρου - Διέγραψαν φωτογραφίες και έκαναν μπλοκ ο ένας τον άλλον

Σχίζας-Παναγιώταρου: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν οριστικά και όπως έγινε γνωστό ο ένας έκανε τον άλλον unfollow στα social media και διέγραψαν φωτογραφίες τους αλλά και σχόλια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Στάθη Σχίζα και ήδη μετακόμισε σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η Αλεξάνδρα χώρισε από τον επιχειρηματία και κάνει μία νέα αρχή.

Η ίδια ανέφερε: «Καρδούλα μου δεν θα σου μιλήσω για τα προσωπικά μου, είναι όλα καλά, είναι όλα όμορφα περνάμε πολύ καλά. Ετοιμάζουμε και τη νέα συλλογή με τα μαγιό τώρα, δουλεύω πάρα πολλές ώρες τρέχω ασταμάτητα, έχω και την φωτογράφιση σε δύο μέρες, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο.»!

Και τόνισε: «Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι εύκολα, η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όλα καλά και όλα όμορφα. Φιλάκια πολλά».

Σε άλλες δηλώσεις της είπε: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε τον Στάθη. Δε νομίζω ότι δε θα μιλάμε. Δεν είμαστε τσακωμένοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα