Βάνα Μπάρμπα για υπόθεση Γεωργούλη: Ήξερα ότι θα «σκάσει» για άνθρωπο που κακοποιεί γυναίκες

Βάνα Μπάρμπα για υπόθεση Γεωργούλη: Ήξερα ότι θα «σκάσει» για άνθρωπο που κακοποιεί γυναίκες

Η Βάνα Μπάρμπα προέβη και σε μια αποκάλυψη, σημειώνοντας ότι ήξερε από πριν ότι θα «σκάσει» μια τέτοια είδηση. 

Η Βάνα Μπάρμπα σε τηλεοπτική της εμφάνιση αναφέρθηκε στην καταγγελία που αντιμετωπίζει ο Αλέξης Γεωργούλης και δήλωσε ότι είχε ακούσει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα μια σχετική υπόθεση.

Για την κατηγορία του βιασμού της νομικής εκπροσώπου της Κομισιόν από τον Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Βάνα Μπάρμπα σημειώνοντας πως η εν λόγω υπόθεση της προκαλεί στεναχώρια και βαθιά απογοήτευση, πρώτα απ' όλα γιατί «ντροπιάζει την πατρίδα μας». 
 
«Δεν τον γνωρίζω, δεν είχα ποτέ σχέσεις, ήταν ένα συμπαθητικό παιδί, τον είχα γνωρίσει πριν πάρα πολλά χρόνια. Νιώθω όμως μια βαθιά απογοήτευση, μία στενοχώρια γιατί πρώτα απ' όλα ντροπιάζεται η πατρίδα μας και από το θέμα της κυρίας Καϊλή που ήταν τραγικό. Δεν μπορεί οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό και ειδικά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να είμαστε αναξιόπιστοι. Αισθάνομαι ντροπή. Για τον Αλέξη δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω τι έγινε και τι δεν έγινε. Απλώς θα πω ότι είναι δυσάρεστο για άλλη μία φορά, γιατί προέρχεται πάλι από τον χώρο των καλλιτεχνών και αυτό είναι τρομακτικά δυσάρεστο», τόνισε. 

«Ήξερα ότι θα ''σκάσει'' είδηση με γνωστό άνθρωπο που κακοποιεί γυναίκες»

 Αυτό με τον Γεωργούλη το έχω ακούσει σε συζήτηση σε ένα πολιτικό τραπέζι, ότι τώρα θα “σκάσει” για έναν άνθρωπο, ο όποιος είναι πάρα πολύ γνωστός, που έχει κακοποιήσει γυναίκες και λέω αποκλείεται».

«Αν όντως το έχει κάνει αυτό θα φανεί. Αυτό με τον Γεωργούλη το έχω ακούσει σε συζήτηση σε ένα πολιτικό τραπέζι, ότι τώρα θα "σκάσει" για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι πάρα πολύ γνωστός, που έχει κακοποιήσει γυναίκες και λέω αποκλείεται».

«Ακούγεται και τρίτο περιστατικό πάλι με αναγνωρίσιμο. Όπως και αυτό με τον Γεωργούλη το είχαμε ακούσει. Εγώ είχα ακούσει σε συζήτηση ότι τώρα θα σκάσει και ένα κομμάτι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ γνωστός και έχει κακοποιήσει γυναίκες», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

«Δεν ξέρω αν είναι τα εξιλαστήρια θύματα, να πω ότι είμαι πάντα με τις γυναίκες. Παραταύτα αν και εφόσον τα πράγματα είναι έτσι δεν ξέρω τι να πω. Να χρησιμοποιείται κάτι για πολιτικούς λόγους; Εγώ δεν θέλω να πω πολλά γιατί δεν γνωρίζω αν όντως υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, αν όντως γίνεται τέτοιο μπάχαλο, ένας εξευτελισμός των αξιών. Και τι μηνύματα περνάμε μηνύματα στα νέα παιδιά, πώς να μην απαξιώσουν την ελληνική πολιτική», πρόσθεσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 Επιπλέον, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την κατάσταση της υγείας της λέγοντας:

«Δυστυχώς περνάω μια περιπέτεια με την υγεία μου, είμαι αδύναμη πολύ, δεν έχω τη δύναμη. Περνάω καλά, δόξα το Θεό αλλά δεν είμαι ακόμα γερή. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου...».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα