Ελένη Φιλίνη για Γεωργούλη: 20 μέρες πριν γίνουν οι εκλογές, με κάνει να έχω εγώ ερωτηματικά

Ελένη Φιλίνη για Γεωργούλη: 20 μέρες πριν γίνουν οι εκλογές, με κάνει να έχω εγώ ερωτηματικά

Σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο και συνεργάστηκε τηλεοπτικά στο πρόσφατο παρελθόν, τοποθετήθηκε η Ελένη Φιλίνη διατηρώντας σοβαρές επιφυλάξεις.

«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταπίνω αμάσητη τροφή. Είμαι άπιστος Θωμάς και αυτή είναι η φύση μου. Εγώ το ψάχνω, περιμένω και θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο άκουσμα αυτό αν γινόταν πέντε μήνες πριν ή πέντε μήνες μετά.» δήλωσε η Ελένη Φιλίνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Και συνέχισε: «Το ότι γίνεται τώρα με κάνει απλώς να έχω πολλά ερωτηματικά. 20 μέρες πριν γίνουν οι εκλογές, με κάνει να έχω εγώ ερωτηματικά» εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που χάφτω ότι ακούσω, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Εάν χτυπήθηκαν κάποια πρόσωπα σαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σαν βιασμοί, σαν… μόνο από τον δικό μας χώρο βγήκαν ονόματα. Σε όλους τους άλλους χώρους είναι άγιοι;».

Για να καταλήξει: «Την περασμένη εβδομάδα δύο γυναίκες περιέλουσαν τους άνδρες τους με εύφλεκτο υλικό αλλά δεν έχω δει να γίνεται τίποτα για αυτό».

Σε κάθε περίπτωση η ίδια θέλησε να τονίσει δεν γνωρίζει καλά τον Αλέξη Γεωργούλη παρόλο που έχει καλή γνώμη για το πρόσωπό του. «Με τον Αλέξη Γεωργούλη βρεθήκαμε στο YFSF και έχω την καλύτερη γνώμη. Δεν μπορώ να πω κάτι, για τον Θεό. Δεν είχαμε κάνει στενή παρέα» πρόσθεσε.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα