Μιμή Ντενίση: Ανάστατη για τη διάρρηξη στο σπίτι της - «Το θράσος των διαρρηκτών ήταν ασύλληπτο»

Μιμή Ντενίση: Ανάστατη για τη διάρρηξη στο σπίτι της - «Το θράσος των διαρρηκτών ήταν ασύλληπτο»

Άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν το εξοχικό της Μιμής Ντενίση στον Θεολόγο.

Ανάστατη παραμένει η Μιμή Ντενίση, καθώς άγνωστοι διέρρηξαν το εξοχικό της, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που είχε αποκτήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην περιοχή του Θεολόγου.

 Οι δράστες που παραμένουν μέχρι στιγμής άφαντοι, αψήφησαν τα μέτρα ασφαλείας και έκαναν επίδειξη θράσους. H ίδια μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και περιέγραψε τις εικόνες που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα της εισόδου, ενώ σκέφτεται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν μέσα στο σπίτι βρισκόταν η ίδια.

«Πήγα χθες, αλλά με είχε ειδοποιήσει, η κοπέλα που έχουμε και φροντίζει το σπίτι. Ευτυχώς εμάς το σπίτι έχει συναγερμό και υπάρχει ασφάλεια γύρω που κυκλοφορεί. Παρ’ όλα αυτά το θράσος είναι ασύλληπτο» ξέσπασε η ίδια. Η ηθοποιός είναι σίγουρη ότι οι δράστες παρακολουθούσαν για μέρες το σπίτι και περίμεναν να φύγει η καθαρίστρια για να έχουν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους.

«Άνοιξαν μία αποθήκη που συνδέεται άμεσα με το σπίτι, που ξέρετε βάζουμε όλα τα πράγματα του καλοκαιριού, ψυγεία, ποδήλατα… εκεί μπόρεσαν, εκεί μπήκαν» αποκάλυψε. Το εξοχικό στον Θεολόγο είναι για χρόνια το ησυχαστήριο της ηθοποιού. «Έγινε σ’ εμένα, θα μπορούσε να είναι χειρότερα, έγινε και σε πολλούς άλλους απ’ ό,τι ξέρω. Το θέμα είναι να προφυλαχτεί κάπως η περιοχή γιατί προφανώς υπάρχει κάποια συμμορία που δρα» εξήγησε.

Στις δηλώσεις της, η Μιμή Ντενίση ανέφερε ότι μετρούσε αντίστροφα μέχρι να φτάσει στον Θεολόγο για τις πασχαλινές της διακοπές, μετά από ακόμα μία κουραστική σεζόν. «Ήταν τόσο άσχημο το ότι μπήκαμε σ’ ένα σπίτι που κρέμονταν τα καλώδια, που δεν μπορούσες ν’ ανάψεις φως, που λείπουν τα πράγματά σου. Μετά έμαθα από την ασφάλεια της περιοχής ότι έχουν ανοίξει πάρα πολλά σπίτια που λείπουν οι άνθρωποι».

 Σε εξέλιξη οι έρευνες
Οι έρευνες συνεχίζονται, με τη Μιμή Ντενίση να έχει ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία, όπως και η καθαρίστρια που όπως όλα δείχνουν έφυγε τελευταία από τη βίλα πριν το χτύπημα. «Προφανώς την παρακολουθούσαν γιατί μόλις έφυγε για να πάει για ψώνια επέστρεψε και βρήκε την κατάσταση αυτή» εξηγεί η ηθοποιός.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε μια καλά οργανωμένη σπείρα που έχει βάλει στο στόχαστρο εξοχικά της περιοχής, με τις διαρρήξεις τον τελευταίο καιρό να είναι αλλεπάλληλες και τους κατοίκους στον Θεολόγο να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα