Μυρτώ Αλικάκη για το διαζύγιο της: Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε, αυτό με βασάνιζε

Μυρτώ Αλικάκη για το διαζύγιο της: Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε, αυτό με βασάνιζε

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιό της με τον Πέτρο Λαγούτη και πώς ένιωθε όταν έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό στους γιους της.

Μιλώντας για την περίοδο αυτή της ζωής της, είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η συζυγική ζωή που όλοι ματαιωνόμαστε μπροστά σε αυτή κάποια στιγμή και νιώθουμε ανεπαρκείς, είναι στα αλήθεια η πιο δύσκολη πίστα της ζωής. Το να μην λειτουργήσει, είναι ανθρώπινο. Γιατί να νιώθουμε αυτήν την εφιαλτική ματαίωση ότι δεν τα καταφέραμε; Το έχω ζήσει αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, προχώρησε τη σκέψη της εξηγώντας: «Παιδιά πάτε καλά; Αυτό μου ήταν το πιο δύσκολο να το παραδεχτώ από όλα τα υπόλοιπα» είπε η Μυρτώ Αλικάκη και συνέχισε: «Πώς θα πω στα παιδιά ότι δεν τα καταφέραμε, αυτό με βασάνιζε πάρα πολύ καιρό. Το φορτώνεσαι γιατί είναι μέσα σου αυτό το πράγμα».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως « κανείς δεν μεγαλώνει ρόδινα και εξήγησε: «Αν σκεφτούμε ότι ένα ζευγάρι δεν είναι καλά και μένει μαζί και τα παιδιά αυτό το βλέπουν, ούτε αυτό είναι ωραίο, όταν ένα παιδί βιώνει έναν χωρισμό, ούτε αυτό είναι ωραίο, αλλά με έναν χωρισμό λες ότι μπορεί στο μέλλον να είμαστε χαρούμενοι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα