Αθηναΐς Νέγκα: Δεν έχω αυτοπεποίθηση αλλά υπάρχουν φορές που ξυπνάω και νιώθω θεά

Αθηναΐς Νέγκα: Δεν έχω αυτοπεποίθηση αλλά υπάρχουν φορές που ξυπνάω και νιώθω θεά

Η Αθηναϊς Νέγκα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα για την καριέρα, τη μητρότητα, αλλά και την παραίτηση από τον Rock FM.

«Πάντα κάνω διάφορες δουλείες παράλληλα, για λογούς φτώχειας. Αν ήμουν κόρη εφοπλιστή, θα ήμουν απλά… κόρη εφοπλιστή. Αν ήμουν κόρη εφοπλιστή, θα έκανα λιγότερους συμβιβασμούς στη δουλειά, οπότε ίσως θα με απέλυαν και θα ήμουν μια δυστυχισμένη πλούσια.

Δεν κάνω καμία τρομερή καριέρα στην τηλεόραση και σιγά – σιγά τελειώνει και αυτή η καριέρα. Δεν έχω τρομερές φιλοδοξίες. Στη ζωή, σε όλα τα πράγματα, δεν με θέλει κάνεις και ζω με αυτή την ανασφάλεια. Παραιτήθηκα από τον rock fm γιατί οι συνθήκες αλλάζουν, έχω δυο παιδιά, είμαι και 48 ετών… δεν είμαι να με ταλαιπωρείς πολύ».

Ξεκίνησα να κάνω παιδιά μετά τα 36 και είναι πανεύκολο να έχεις παιδιά και να εργάζεσαι… το κάνουν δισεκατομμύρια γυναίκες. Αισθάνομαι πάντα εργένισσα και δεν αισθάνομαι ευκολά συντροφιά. Ένα κομμάτι της μοναχικότητας μου το κρατάω πάντα πολύ καλά», είπε η Αθηναϊς Νέγκα.

Κλείνοντας, η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Είμαι υπερευαίσθητη. Από μικρό παιδί έδινα την ψευδαίσθηση ότι είμαι άτρωτη και αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Δεν έχω τρομερή αυτοπεποίθηση αλλά υπάρχουν φορές που ξυπνάω και νιώθω θεά. Ήθελα πάντα να γινώ 60 ετών γιατί στα 50 είμαστε νεόγριες. Βλέπεις την Λόπεζ στα 53 της και λες “δεν θα γίνω ποτέ έτσι”».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα