Μαρία Σολωμού: Υπάρχουν τρεις πρώην μου που αν τους δω θα τρέξω να τους πατήσω με το αμάξι

Μαρία Σολωμού: Υπάρχουν τρεις πρώην μου που αν τους δω θα τρέξω να τους πατήσω με το αμάξι

Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της. Χιουμοριστικά πάντα ανέφερε πως υπάρχουν τρία πρόσωπα που αν τα έβλεπε στον δρόμο, θα τα πάταγε με το αυτοκίνητο.

«Θέλω να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται με τα Podcast. Κάθε εβδομάδα θα λέω και κάτι που εν δυνάμει θα μπορεί να γίνει λάστιχο. Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα; Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά.

Την Έλενα Χριστοπούλου την αγαπώ και η Έλενα ξέρει πάρα πολύ καλά τι πάει να πει αυτό που είπα για το status, που το πιστεύει ακράδαντα. Μάλλον μόνο για μένα μετράει το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική.

Δε ξέρω πόσο μορφωμένη είναι η Έλενα που θα είναι, αλλά η αισθητική είναι…. άντε γειά, και όλοι από κάτω κοιτάμε».

«Λεκτική βία έχω ζήσει, λίγο αυτά τα χειριστικά που νιώθεις μια υποχρέωση ενώ δε θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις σχέσεις αλλά στη δουλειά τα έχουμε υποστεί επίσης, συνέβαινε αυτό. Εμείς ζούσαμε και μια εποχή που θεωρούσαμε ότι έτσι έπρεπε να είναι», ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Όσο για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της, η Μαρία Σολωμού είπε, «Με τον Μάριο Αθανασίου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με το 90% των μεγάλων σχέσεων που είχα είμαι αδερφική φίλη.

Υπάρχουν και τρεις πρώην μου που αν τους δω να στρίβουν στη γωνία, θα τρέξω να τους πατήσω με το αμάξι. Μεταφορικά, γιατί είμαστε και κατά της βίας».

πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα