Σμαραγδής για Αγγελόπουλο: Δεν έχει σεβαστεί εμένα, τον σκηνοθέτη - Η παρεξήγηση με τον Καπουτζίδη

Σμαραγδής για Αγγελόπουλο: Δεν έχει σεβαστεί εμένα, τον σκηνοθέτη - Η παρεξήγηση με τον Καπουτζίδη

Ο Γιάννης Σμαραγδής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη φημολογούμενη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου σε επόμενη ταινία του. Σχολίασε επίσης την «ατυχή» δήλωση που είχε κάνει για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Στην Ελλάδα το πρόβλημα είναι ότι είναι σάλα-τραπεζαρία ένα. Δεν είναι έτσι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μπορεί κάποιος να γίνει ηθοποιός χωρίς να έχει σπουδάσει, αν χειριστεί τον εαυτό μου με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε αυτό που ξεκινάει να κάνει. Να το κάνεις με καθαρό τρόπο» δήλωσε αρχικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Εγώ βρέθηκα με ένα δημοσίευμα ότι παίζει στην ταινία μου σε συγκεκριμένο ρόλο, του Υψηλάντη. Και όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει να έρθει σε μία δική μου δουλειά με αυτόν τον τρόπο, δεν έχει σεβαστεί εμένα, τον σκηνοθέτη» επισήμανε αμέσως μετά ο σκηνοθέτης.

Η παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο κύριος Σμαραγδής παραδέχεται: «Έκανα ένα λάθος. Με ρωτούσε ο δημοσιογράφος για τον κινηματογράφο, για τον τάδε και τον τάδε και με ρώτησε και για τον Καπουτζίδη. Κι είπα δεν τον ξέρω. Εννοούσα – δυστυχώς – ότι δεν τον ξέρω στον κινηματογράφο, γιατί μπορεί να είχε κάνει πράγματα και να μην το ‘ξερα. Όχι πως δεν τον ξέρω τον άνθρωπο».

«Όταν το είδα κι εγώ, αμέσως τον πήρα τηλέφωνο και του είπα: συγγνώμη, αυτό που είπα έτσι όπως το είπα είναι παρεξηγήσιμο, δεν είναι η πρόθεσή μου, σε ξέρω και σε εκτιμώ» αναφέρει.

Μάλιστα, ο Γιάννης Σμαραγδής δε δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Καπουτζίδη, λέγοντας: «Μου κάνει εντύπωση που αυτός ο άνθρωπος είναι ο μοναδικός στην ελληνική τηλεόραση που παίρνει ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι δραματικές σειρές ή θρίλερ και τα κάνει κωμωδίες. Αυτό είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Ήταν μία ευκαιρία να μιλήσουμε και να δω ότι είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος. Πήγα και είδα την παράστασή του και του έστειλα και ένα σημείωμα».

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα