Άννα Ανδριανού: Υπήρχαν πάντα αυτά στο θέατρο απλά οι άνθρωποι δεν μίλαγαν δεν υπήρχε το ίντερνετ

Άννα Ανδριανού: Υπήρχαν πάντα αυτά στο θέατρο απλά οι άνθρωποι δεν μίλαγαν δεν υπήρχε το ίντερνετ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε η Άννα Αδριανού.

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για το πώς αντιμετώπισε η ίδια την απιστία, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου αλλά και για το πώς βλέπει μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο έρωτας είναι σημαντικός γιατί μας «βγάζει» από τον εαυτό μας, και μας απογειώνει. Για να κρατηθεί, χρειάζεται αρετή και τόλμη. Βίωσα την απιστία μία φορά, την συγχώρησα αλλά μετά χώρισα», τόνισε για την απιστία η Άννα Ανδριανού.

Πώς βλέπει η ηθοποιός τις καταγγελίες για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο της υποκριτικής;

«Το θέατρο είναι σκληρή δουλειά γιατί βρίσκεσαι συχνά άνεργος. Σε όλα τα επαγγέλματα οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την εξουσία όταν την έχουν, είτε με παρενοχλήσεις, είτε με εκβιασμούς είτε με ό,τι άλλο, και εκμεταλλεύονται ότι τους έχουν ανάγκη για να ζήσουν, είναι ένα πρόβλημα και ο βιοπορισμός» σημειώνει η Άννα Αδριανού.

«Υπήρχαν πάντα αυτά στο θέατρο, αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές απλά οι άνθρωποι δεν μίλαγαν δεν υπήρχε το ίντερνετ», συμπληρώνει.

Η συνέντευξη στράφηκε σε κάποιο σημείο και στον Γιώργο Κιμούλη, τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του αλλά και τη θεατρική του επιστροφή.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα πρόσωπο που προς το παρόν νομικά δεν έχει κάνει αξιόποινες πράξεις. Από εκεί και πέρα, για την καλή ή κακή συμπεριφορά παίζει ρόλο εάν θα την ανεχτούν ή όχι, ποια ήταν αυτή η συμπεριφορά που κατηγορείται. Είναι στο χέρι των ανθρώπων που τον κατηγορούν πώς θα αντιδράσουν αλλά και στο χέρι του κόσμου» επισημαίνει η Άννα Αδριανού.

«Ο Γιώργος μπορεί να δουλέψει από την στιγμή που του επιτρέπεται. Θα το συζητούσα με τον οποιονδήποτε άνθρωπο το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε», κατέληξε η ηθοποιός.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα