Εύη Βατίδου: Δεν συμπαθώ καθόλου τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου

Εύη Βατίδου: Δεν συμπαθώ καθόλου τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου

«Δεν την συμπαθώ καθόλου την σύντροφο του Αλέξη Κούγια, όπως και τα παιδιά μου, αλλά ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του. Έχω εκφράσει την αντιπάθεια μου στον Αλέξη Κούγια για τη σύντροφο του», είπε η Εύη Βατίδου στις  κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή της έξοδο.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την απιστία, τον έρωτα αλλά και την άποψη που έχει για τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια.

«Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας» δηλώνει η Εύη Βατίδου.

Πώς αντιμετωπίζει την απιστία; Τη συγχωρεί η όχι;

«Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου» απαντά χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου.

Τέλος, το γνωστό μοντέλο δε διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της και για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει δηλώσει πως έχει προχωρήσει τη ζωή του.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» ανέφερε η Εύη Βατίδου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα