«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του»

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του και την άφησε να υπάρχει επιθετικά μέσα στο επάγγελμα. Είχε αχαλίνωτη λίμπιντο. Δεν μπορούσε να το ελέγξει, αλλά δεν ζήτησε και συγγνώμη από τα θύματά του. Έπρεπε να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη όπως κλαίει τώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 «Περιμένω την τελική απόφαση της δικαιοσύνης. Περιμένω ειδικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι άλλη περίπτωση. Είναι ένας καλός σκηνοθέτης, καλός ηθοποιός και μπορεί να έκανε κακή επιλογή για το πώς μπορεί να φέρεται στους συναδέλφους. Αυτό δεν με εκπλήσσει γιατί πάντα οι σκηνοθέτες μιλούσαν άσχημα στους ηθοποιούς», δήλωσε ο Χρήστος Βαλανίδης.

 Και πρόσθεσε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του και την άφησε να υπάρχει επιθετικά μέσα στο επάγγελμα. Είχε αχαλίνωτη λίμπιντο. Δεν μπορούσε να το ελέγξει, αλλά δεν ζήτησε και συγγνώμη από τα θύματά του. Έπρεπε να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη όπως κλαίει τώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

 Είχατε γνώση ότι υπήρχαν τέτοια φαινόμενα στο χώρο;

«Το είχα ακούσει, αλλά δεν το είδα. Στο θέατρο και γενικά στη ζωή τα κουτσομπολιά είναι κακό πράγμα».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα