Στέφανος Κορκολής: Δίνω μια μάχη συνεχώς με τον καρκίνο, γιατί φεύγει και έρχεται

Το τσιγάρο μου δημιούργησε την περιπέτεια με τον καρκίνο. Κάπνιζα πολύ. Δίνω μια μάχη συνεχώς, γιατί φεύγει και έρχεται...

Έχασα την γη κάτω από τα πόδι μου. Αυτό το συναίσθημα ένιωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο για να το προλάβω...

Ο Στέφανος Κορκολής ήταν καλεσμένος στο The 2nigh Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Έκανα μια συναυλία στην Κρήτη που στηρίζει καρκινοπαθείς κι εκείνη την περίοδο με βρήκε. Τότε αναφέρθηκα ότι κι εγώ είμαι ένας από εσάς. Πρόληψη, μην φοβάστε να πάτε στο γιατρό. Υπάρχει αυτή η αρρώστια. Εμένα δεν ήταν μόνο το στρες, αλλά το πολύ τσιγάρο. Με κατέστρεψε και μου δημιούργησε αυτήν την περιπέτεια με την οποία δίνω μάχη συνεχώς, διότι έρχεται φεύγει. Οφείλω να πω ότι κάνοντας κάποιες θεραπείες κι έχοντας δει δίπλα μου άλλα περιστατικά, έκανα τον σταυρό μου κι είπα είμαι τυχερός μέσα σε αυτήν την ατυχία.

Εδώ θα ήθελα να πω στους νέους ανθρώπους να μην το βάζουν το τσιγάρο στο στόμα, δεν προσφέρει τίποτα και το δεύτερο είναι να μην φοβόμαστε με το παραμικρό που νιώσουμε κάτι να πάμε στον γιατρό μας, που είναι το 90% της σωτηρίας μας» είπα αρχικά ο Στέφανος Κορκολής.

«Έχασα την γη κάτω από τα πόδι μου. Αυτό το συναίσθημα ένιωσα. Όταν μου το είπε ο γιατρός μου, πραγματικά πάγωσα. Δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω γιατί μπήκα κατευθείαν στο χειρουργείο για να το προλάβω. Τελειώνοντας το χειρουργείο, εκεί γίνονται πάρα πολλές σκέψεις, εσωτερικές διεργασίες απίστευτες. Καταλαβαίνεις πολλά πράγματα και γίνεσαι πολύ αφαιρετικός στις σχέσεις σου με φίλους, γνωστούς…» κατέληξε ο Στέφανος Κορκολής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα