Στέλιος Ρόκκος: Όταν κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, σκεφτόμουν τι δεν έκανα

Στέλιος Ρόκκος: Όταν κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, σκεφτόμουν τι δεν έκανα

Ο Στέλιος Ρόκκος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το έμφραγμα και τη μεταφορά του με C130 στη Λήμνο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, το πρωί της περασμένης Παρασκευής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, η οποία μέχρι το βράδυ γινόταν όλο και πιο αφόρητη, κάτι που τον έκανε τελικά να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη έμφραγμα.

Από εκεί κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του με C-130 στην Αθήνα. Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Μετά από αρκετή ώρα αγωνίας και αβεβαιότητας, ο στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου έστειλε το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές του, γνωστοποιώντας τους ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι καλά.

Κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Στέλιος Ρόκκος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Νιώθω καινούργιος. Είμαι σε πολύ καλά χέρια. Το μόνο που έχω να πω στους συνομήλικούς μου να προσέχουν λίγο, να κάνουν τις εξετασούλες τους. Γενικά προσέχω, δεν είμαι τύπος που κάνω καταχρήσεις, πίνω κλπ. Κάνω ατμοποιητή και μου τον πέταξε ο γιατρός. Όταν ένιωσα άσχημα και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά σκεφτόμουν τι δεν έκανα», είπε στην αρχή ο Στέλιος Ρόκκος και πρόσθεσε: «Στενοχωρήθηκε πολύς κόσμος και νιώθω λίγο άσχημα για αυτό. Αυτό που φοβόμουν ήταν η μάνα μου. Έχω ιστορικό, έχασα τον πατέρα μου και τον αδελφό μου πρόσφατα. Με πήραν facetime και είδε ότι είμαι καλά, έκανα τον καραγκιόζη. Θα της εξηγήσω και από κοντά ότι έκανα ένα στεντ. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όποιον νοιάστηκε για μένα».

Για την σύντροφό του επεσήμανε πως, «η Λελέ είναι συνέχεια μαζι μου. Έχασα τον πατέρα μου και τον αδελφό μου, γι’ αυτό ανησυχούσε και ο γιατρός».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα