Γιάννης Χατζηγεωργίου: Είμαστε αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα και συνειδητοποίησα ότι έχω πάθει τροφική δηλητηρίαση

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Είμαστε αγκαλιά με την Ελένη Φουρέιρα και συνειδητοποίησα ότι έχω πάθει τροφική δηλητηρίαση

Ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το σώμα του, τα σχέδιά του αλλά και ένα ακραίο περιστατικό που του συνέβη με την Ελένη Φουρέιρα!

«Έχω φτάσει 97 κιλά, κοντά στα 100. Εγώ δεν το αισθανόμουν και τόσο, έλεγα εντάξει… δυσκολευόμουν όμως να δέσω τα κορδόνια μου, υπήρχαν κάποιες τεχνικές δυσκολίες.

Έχω δύο ευτραφείς γονείς. Ο πατέρας μου είναι 140 κιλά, η μητέρα μου 100 κάτι» δηλώνει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το σωματικό βάρος που είχε στο παρελθόν.

«Είναι λίγο δύσκολο όλο. Είπα ξαφνικά: ώπα, στοπ. Έχασα 16 κιλά και συνεχίζω» συμπληρώνει.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου περιέγραψε και το πιο άβολο περιστατικό που του έχει τύχει επί σκηνής και στο οποίο πρωταγωνίστησε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ήμασταν στο 80’s The Musical του Γιώργου Βάλαρη και έχουμε μια σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα που είμαστε αγκαλιά… και της λέω: Ελένη μου, μη με φιλήσεις, γιατί μόλις συνειδητοποίησα ότι έχω πάθει τροφική δηλητηρίαση. Κάνε με κάποιον τρόπο να φύγω από τη σκηνή, γιατί πρέπει να πάω στα… ιδιαίτερα» αναφέρει ο ηθοποιός.

«Είχε έρθει μια γυναίκα από την Κρήτη με την κόρη της και, ενώ είμαι ημιλιπόθυμος, μου κάνει: εμείς ήρθαμε από την Κρήτη, δε με νοιάζει, θα βγάλουμε φωτογραφία.

Κι εγώ ήμουν λευκός σαν το πανί» συμπληρώνει ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το περιστατικό.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα