Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ήταν μεγάλο σοκ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ήταν μεγάλο σοκ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε πολύ κοντά στην πολυκατοικία όπου και μένει μαζί με την σύζυγο του, Λίνα Πρίντζου στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρυσι τέτοιο καιρό, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ανατινάχτηκε το απέναντι διαμέρισμα.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Πέμπτης, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε πολύ κοντά στην πολυκατοικία όπου και μένει μαζί με την σύζυγο του, Λίνα Πρίντζου στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρυσι τέτοιο καιρό, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ανατινάχτηκε το απέναντι διαμέρισμα. Ήταν μεγάλο σοκ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Δείτε το σαν εικόνα, εμείς κοιμόμαστε και από το ωστικό κύμα της έκρηξης – γιατί το πρώτο σημείο

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα