Φοίβος: Αποκάλυψε πως η Βανδή ήταν ο λόγος που δε συνεργάστηκε ποτέ με τη Βίσση

Φοίβος: Αποκάλυψε πως η Βανδή ήταν ο λόγος που δε συνεργάστηκε ποτέ με τη Βίσση

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται» ήταν ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του ΄90, Φοίβος, και μίλησε για όλα καθώς και για το λόγο που δεν προχώρησε ποτέ η συνεργασία του με την Άννα Βίσση.

«’Έλεγαν ότι γράφουμε σαχλοτράγουδα», σημείωσε για την περίοδο που συνεργαζόταν με την Καίτη Γαρμπή, αναφέροντας ότι το «Χαμένα» το είχε γράψει αρχικά για την Άντζελα Δημητρίου.

Στη σπάνια αυτή συνέντευξή του ο συνθέτης απάντησε και στο ερώτημα της Ναταλίας Γερμανού για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να συνεργαστεί με την Άννα Βίσση.


Ο Φοίβος με τη σειρά του αποκάλυψε πως είχε βρεθεί αρκετά κοντά σε μια τέτοια συνεργασία αλλά η Δέσποινα Βανδή έγινε ο λόγος που δεν προχώρησε ποτέ. 

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως «είχε πάει να γίνει κάποια στιγμή το Φοίβος – Άννα αλλά δεν έγινε ποτέ γιατί θεώρησα ότι θα στεναχωρούσα πολύ τη Δέσποινα. Με τη Δέσποινα δεν ήμουν απλώς ο παραγωγός και συνθέτης της, αλλά, ήμουν και φίλος της και δε θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω τη φίλη μου. Βάζω πάντα τη φιλία πάνω από τη δουλειά. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει συμβεί αλλά, δε συνέβη».

 «Τώρα θα συνεργαζόμουν με μεγάλη χαρά με την Άννα» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα