Άντζελα Γκερέκου: Η ζωή δεν σε ρωτάει. Όλη η Μάνη πενθεί

Σε μία ανάρτηση που συγκλόνισε προχώρησε η Άντζελα Γκερέκου, θέλοντας να εκφράσει δημοσίως την συμπαράστασή της στη φίλη της που έχασε ξαφνικά τον γιο της σε ηλικία 41 ετών.

 
Η ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται συχνά στη Μάνη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Έτσι γνώριζε καλά την οικογένεια του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, η οποία βυθίστηκε στο πένθος.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν με την φίλη της, η Άντζελα Γκερέκου έγραψε: «Το περασμένο χαρούμενο καλοκαίρι στην Μάνη με την αγαπημένη μου Μανιάτισσα, Αθηνά Ανδρεάκου και όλη την αξιολάτρευτη παρέα της! Σήμερα πρέπει να την παρηγορήσω για τον απαρηγόρητο πόνο της. Την ξαφνική απώλεια του λεβέντη της. Η ζωή δεν σε ρωτάει… Όλη η Μάνη πενθεί. Σιωπή, Αγάπη και Προσευχή γενναία μου Αθηνά, για σένα, τον Δήμαρχο και όλη την οικογένειά σας. Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του στο φως και στην γαλήνη. Πίστη, Ελπίδα και Κουράγιο».

 Άντζελα Γκερέκου: Η ζωή δεν σε ρωτάει… Όλη η Μάνη πενθεί Σε μία ανάρτηση που συγκλόνισε προχώρησε η Άντζελα Γκερέκου, θέλοντας να εκφράσει δημοσίως την συμπαράστασή της στη φίλη της που έχασε ξαφνικά τον γιο της σε ηλικία 41 ετών. Η ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται συχνά στη Μάνη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στην οποία και πρωταγωνιστεί. Έτσι γνώριζε καλά την οικογένεια του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, η οποία βυθίστηκε στο πένθος. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν με την φίλη της, η Άντζελα Γκερέκου έγραψε: «Το περασμένο χαρούμενο καλοκαίρι στην Μάνη με την αγαπημένη μου Μανιάτισσα, Αθηνά Ανδρεάκου και όλη την αξιολάτρευτη παρέα της! Σήμερα πρέπει να την παρηγορήσω για τον απαρηγόρητο πόνο της. Την ξαφνική απώλεια του λεβέντη της. Η ζωή δεν σε ρωτάει… Όλη η Μάνη πενθεί. Σιωπή, Αγάπη και Προσευχή γενναία μου Αθηνά, για σένα, τον Δήμαρχο και όλη την οικογένειά σας. Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα του στο φως και στην γαλήνη. Πίστη, Ελπίδα και Κουράγιο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα