Δωροθέα Μερκούρη: Χώρισα γιατί δεν του άρεσε η σάλτσα μου!

Δωροθέα Μερκούρη: Χώρισα γιατί δεν του άρεσε η σάλτσα μου!

Η Δώρα Μερκούρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν» και μίλησε για τρεις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί κάποιος, για να γίνει σύντροφος της.

Μετά από ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου σχετικά με το εάν χώρισε με τον πρώην σύζυγό της, λόγω του ότι δεν του άρεσε η σάλτσα πομοντόρο που φτιάχνει, απάντησε ότι «είναι αλήθεια».

«Αν δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα, η μεσογειακή κουζίνα, δηλαδή θέλεις τα πάντα να είναι τηγανητά σε βούτυρο, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» είπε η 47χρονη ηθοποιός και μοντέλο.

 Σε ερώτηση για το εάν αυτό είναι ένα τεστ για τον υποψήφιο σύντροφό της, παραδέχθηκε: «Είναι αυτό και τα ζώα. Οι γάτες…». Επίσης, «αν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά περίπου δεν τρώω καθόλου πια».

Όσο για τη ζωή της στην Ιταλία, τη σχέση με τις δύο της κόρες, αλλά και τους φόβους που έχει για την ασφάλειά τους, δεδομένων των παρενοχλήσεων και των social media είπε:

«Δεν νομίζω ότι είναι ασφαλής πια ο κόσμος πουθενά. Αυτό που νόμιζα ότι θα ‘ναι ασφαλής η Ελλάδα, τελικά δεν είναι. Ήμουν γενικά πάντα μια μάνα που φοβότανε» παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι σίγουρα τώρα μιλάνε πιο πολύ οι γυναίκες και οι άντρες, αλλά είναι περισσότερες και οι παρενοχλήσεις».

Σχετικά με το τι πιστεύει για την ομορφιά, η Δωροθέα Μερκούρη σημείωσε: «Καμιά φορά η ομορφιά είναι ασπίδα. Πολλά κορίτσια έχουν μάθει από μικρά να προστατεύονται. Δεν είναι καλό για ένα παιδί να ακούει μόνο πόσο όμορφη είσαι, όσο κι αν νομίζουμε ότι είναι κολακευτικό. Στα 14 είχα πάρει από την Ηλέκτρα το κινητό, γιατί είχε ανοίξει Facebook».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα