Μίνα Αδαμάκη: Όλη η αλήθεια για την υγεία της μετά τα δημοσιεύματα ότι έφυγε από τη ζωή

Μίνα Αδαμάκη: Όλη η αλήθεια για την υγεία της μετά τα δημοσιεύματα  ότι έφυγε από τη ζωή

Αναστάτωση έχει προκληθεί από τις φήμες πως "έφυεγε" από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός, Μίνα Αδαμάκη. Όλη η αλήθεια για την υγεία της.

Το μεσημέρι της Κυριακής κυκλοφόρησε η φήμη ότι έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη. Η είδηση άρχισε να διαδίδεται και τα social media γέμισαν από συλλυπητήρια μηνύματα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, αφού η ηθοποιός ζει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η φήμη για τον θάνατο της Μίνας Αδαμάκη, ήταν δύσκολο να επιβεβαιωθεί ως προς την εγκυρότητά της καθώς, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», η ηθοποιός ζει μόνη και δεν έχει κοντινή οικογένεια.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της ηθοποιού – με το οποίο επικοινώνησε ο Σπύρος Μπιμπίλας – η Μίνα Αδαμάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε σοβαρή κατάσταση.

Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και το τελευταίο διάστημα, πριν νοσηλευτεί, ο μοναδικός άνθρωπος που είχε για να την φροντίζει ήταν μια γειτόνισσά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πριν νοσηλευτεί ζούσε μόνη της στο διαμέρισμά της στο Παγκράτι, ενώ δεν έχει οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, το τελευταίο διάστημα η καθημερινότητά της ήταν δύσκολη και γι’ αυτόν τον λόγο το πρόβλημα υγείας της επέβαλε τη φροντίδα της από τρίτο άτομο. «Τα τελευταία χρόνια την είχα δει, αλλά τον τελευταίο χρόνο όχι καθόλου. Είχα να την δω περίπου έναν χρόνο» σημειώνει γείτονάς της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα