Μαρία Τζομπανάκη: Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, έχω μετανιώσει

Μαρία Τζομπανάκη: Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, έχω μετανιώσει

Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, που τα έχω μετανιώσει.  Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί φοβόμουν. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα, με πλήγωσαν....

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη μεγάλη πρεμιέρα του "The 2night show".

Η "καπετάνισσα" του "Σασμού" παραχώρησε μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενη μεταξύ άλλων σε προσωπικές της επιλογές που καθόρισαν την πορεία της.
 
Αρχικά, η ίδια παραδέχτηκε για την απόφασή της να μείνει κάποια χρόνια στην Αμερική: "Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου".

H Μαρία Τζομπανάκη είπε ακόμα πως έχει κάνει πράγματα για τα οποία μετανιώνει: "Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, που τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά τόσο, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως, αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα, με πλήγωσαν. Άργησα μετά να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Και όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δεν μου φτάνει".

 Επίσης αποκάλυψε πως έχει δεχτεί μία τηλεοπτική πρόταση, την οποία σκέφτεται πολύ σοβαρά να υλοποιήσει: "Μου έχουν πει κάτι τέτοιο, τώρα συζητάω αυτόν τον καιρό, δεν κάνει να το πω, θα το μάθετε σύντομα όμως. Νομίζω ότι θα το κάνω, είναι πολύ ενδιαφέρον. Είναι ένα project συναισθήματος και λόγου. Μου πάει. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που είναι παρών σε αυτά που συμβαίνουν και δεν ντρέπεται, μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα ακόμα, δεν ξέρω αν θα γίνει γιατί δεν έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα