Μπάρμπα για Φιλιππίδη – Νίνου: Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους

Μπάρμπα για Φιλιππίδη – Νίνου: Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους

Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με την δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Από την αρχή δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.

Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Δευτέρα και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει όσα γίνονται στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Στο παρελθόν είχε πάρει θέση δημόσια υπέρ του ηθοποιού και είχε δεχτεί πυρά. Τι είπε αυτή τη φορά;

Ερωτηθείσα σχετικα, η ηθοποιός τόνισε ότι η ίδια δεν θεωρεί ότι οφείλει να παίρνει το μέρος των θυμάτων πριν αποφανθεί το δικαστήριο, καθώς μόνο η δικαστική απόφαση θα κρίνει αν οι καταγγέλλουσες υπήρξαν όντως θύματα και αν ο κατηγορούμενος είναι αθώος ή ένοχος.

 «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά, δεν μπορούν να τρέχουν από πίσω τους συνέχεια, όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους

Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει, η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου;

Αν η Δικαιοσύνη το αποφανθεί, τότε θα πρέπει να λυπηθούμε και τις γυναίκες. Μέχρι τώρα κάνουμε τηλεδίκες και δικάζουμε εμείς», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα